Maak 2x kans op een gratis stedentrip!

Win een gratis stedentrip

Misschien heeft u al ontdekt dat al onze productafbeeldingen op de site in het teken van reizen staan. We bieden u nu de kans om gratis één van die toffe steden te bezoeken. Hoe? Plaats in juli een bestelling en u maakt meteen kans op één van die twee reischeques ter waarde van € 400,-! Omdat uw ordernummer uw lotnummer is, speelt u automatisch mee. Dat betekent hoe vaker u in juli een bestelling plaatst, hoe groter de kans is dat u wint.

Lees verder

30-06-2018 - Reacties (2)
 

Win een Nikon D3300!

Nikon D3300 actie

Heb je onze winactie op Facebook al gezien? Hier maak je kans op een Nikon D3300! Post een foto waarvan jij een lach op je gezicht krijgt en maak meteen kans! #WereldLachDag

Lees verder

02-05-2017
 

Win een leiderspolo met eigen opdruk!

tour de france actie

Heb je onze winactie op Facebook al gezien? Speciaal voor de Tour de France geven we elke week een leiderspolo weg met eigen opdruk! Like de post en je maakt meteen kans!

Lees verder

04-07-2016
 

Maak elke werkdag kans op 250 visitekaartjes!

maand van de visitekaartjes

Juni is bij Reclameland de maand van de visitekaartjes. Als je in juni een bestelling plaatst, maak je elke werkdag kans op 250 gratis visitekaartjes! Omdat je ordernummer je lotnummer is, speel je automatisch mee. Dus hoe vaker je meedoet, hoe groter de kans dat je wint. Veel succes!

Lees verder

31-05-2016