Welke bindwijzes zijn er voor mijn magazine?

Bindwijzes magazines

Ga je een eigen magazine uitgeven? Leuk! We kunnen je full colour brochures op veel manieren afwerken en op vele papiersoorten drukken. Daarnaast kun je ook zelf kiezen op welke wijze we jouw magazine mogen binden. Zo heb je de keuze uit magazines met spiraalbinding, gelijmde magazines of geniete magazines. Weten welke bindwijze het meest geschikt is voor jouw magazine? Marco vertelt!

Lees verder

16-10-2017
 

Hoe verwissel ik het doek van mijn rollup banner?

Doek rollup banner vervangen

Net als het sportseizoen is ook het beursseizoen weer begonnen! Als je deelneemt aan een beurs of seminar tref je veel potentiële klanten. Hier val je eenvoudig op met sterk promotiemateriaal als een rollup banner. Is jouw bannerdoek aan vervanging toe, maar de cassette nog niet? Bestel dan eens een los doek. Ontdek stapsgewijs hoe je deze verwisselt.

Lees verder

04-09-2017
 

Sportdrukwerk voor de Ronde van Spanje

Sportdrukwerk voor de Ronde van Spanje

De 72e editie van de Ronde van Spanje is zaterdag 19 augustus gestart in Nîmes en eindigt 10 september in Madrid. Bij een sportevenement als deze zijn spandoeken niet meer weg te denken. We leveren ze met verschillende afwerkingen, geschikt voor elk doeleinde. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

Lees verder

21-08-2017
 

Sportdrukwerk voor het EK hockey

Sportdrukwerk voor het EK hockey

De Europese kampioenschappen hockey voor dames en heren vinden dit jaar plaats van 18 t/m 27 augustus. Een mooi evenement voor sporters en sportliefhebbers, maar ook voor sponsoren. Zo zijn er rondom het hockeyveld veel mogelijkheden om je naamsbekendheid te vergroten. Pronk bijvoorbeeld met je merk op sportveldborden, vlaggen en spandoeken. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

Lees verder

14-08-2017