3 tips voor een succesvolle beursstand

tips voor een top beursstand

Beurzen zijn hét moment om te netwerken en jouw product of merk aan de man te brengen. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers naar jouw beursstand trekken. Maar hoe zorg je ervoor dat bezoekers naar jouw stand komen en niet naar die van je concurrent? Professioneel beurs drukwerk gaat je hierbij helpen. We vertellen je er in dit blog alles over!

Lees verder

02-05-2022
 

Hoe plak ik een raamsticker?

stickers laten drukken

Raamstickers zijn voor enorm veel doeleinden te gebruiken. Van tijdelijke acties tot het creëren van privacy, alles kan! Raamstickers komen vaak in grote formaten. Hierdoor kun je al gauw denken dat het lastig is om een raamsticker zo mooi mogelijk op het raam te krijgen. Niets is minder waar! Dankzij ons stappenplan plak je jouw raamsticker eenvoudig en snel op het raam.

Lees verder

19-04-2022
 

Hoe plak ik een grote sticker?

stickers laten drukken

Grote stickers zijn te bestellen in enorm veel formaten en vormen. Van een rechthoekige A4 sticker tot een pijlvormige sticker en zelfs een sticker in een compleet zelfbedachte vorm. Wanneer je een grote sticker bestelt, kun je jezelf al gauw afvragen hoe je zo een sticker het beste kunt plakken. Als het aan ons ligt hoef je je hierover geen zorgen te maken. We laten je in dit blog namelijk zien dat het opplakken van een grote sticker erg eenvoudig en snel kan!.

Lees verder

19-04-2022
 

Vind de perfecte raamsticker

stickers laten drukken

Raamstickers komen in vele soorten en maten. Je vindt bij Reclameland alleen al 7 verschillende stickersoorten. Zoek je een raamsticker voor je uiting, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? We leggen je in dit blog uit wat het verschil is tussen onze raamstickers. Zo wordt het voor jou makkelijker om de juiste keuze te maken!

Lees verder

19-04-2022