Hoe kies ik de juiste ophangplaat?

Ophangplaten

Met zelfklevende, metalen ophangplaten kan je heel makkelijk plaatmaterialen als dibond, forex en foamboard bevestigen aan de muur. Het voordeel aan deze ophangplaten is dat je hierdoor geen gaten in je bedrukte plaat hoeft te maken en je ontwerp dus intact blijft. Je kan bij ons kiezen uit 4 formaten hangplaten. Weten wanneer je welke ophangplaat kiest? Mark vertelt!

Lees verder

27-11-2017
 

Winnaar gratis ballonvaart

ballonvaart blog

Om te vieren dat onze nieuwe website de lucht in is, hebben we een Facebook actie opgezet waarbij likers kans maakten op een compleet verzorgde ballonvaart voor zes personen. Uit alle likers hebben we een winnaar geselecteerd!

Lees verder

10-09-2014
 

HP Indigo Certified

gecertificeerd

Dagelijks staat drukker Klaas-Jan bij Reclameland achter de HP Indigo. In augustus vloog Klaas-Jan naar Barcelona voor het behalen van zijn level 2 Advanced Press Operator. Hierdoor kan Reclameland klanten nog efficienter van drukwerk voorzien.

Lees verder

05-09-2014
 

Nieuw: kleding bedrukken

kleding bedrukken

Snel en goedkoop een kledingstuk met een eigen ontwerp? Neem de kleding van Reclameland. De snelste en voordeligste van Nederland! U levert uw ontwerp aan en wij drukken het op een t-shirt, polo, sportshirt of sweater.

Lees verder

07-03-2013