Zo zorg jij dat klanten blijven plakken

stickers laten drukken

Stickers zijn op ontzettend veel manieren in te zetten. Denk maar eens terug aan je dag. Hoeveel stickers ben je, bewust of onbewust, tegengekomen? Bij het ontbijt, onderweg, op je werk: overal kom je stickers tegen. Ook niet zo gek, want een sticker is een marketingmiddel voor de langere termijn. Een sticker blijft immers plakken en dat betekent meer kans om het gewenste effect te bereiken. Maar waar moet je op letten bij het ontwerpen van een goede sticker? Wij hebben een paar punten op een rijtje gezet om je op weg te helpen!

Lees verder

13-04-2021
 

Het ontwerp voor jouw perfecte flyer

Valentijnsdag 2021

Een flyer ontwerpen hoeft helemaal niet heel ingewikkeld te zijn. Zelfs als het niet jouw dagelijkse bezigheid is, kun je toch een mooi ontwerp maken. Er zijn wel een aantal punten waar je goed op moet letten. Met gedrukte flyers heb je een groot bereik en dat wil je natuurlijk zo goed als mogelijk benutten. Met een goede en duidelijke flyer is de kans een stuk groter dat de lezer jou en je boodschap onthoudt. Daar doe je het uiteindelijk voor!

Lees verder

09-03-2021
 

Zeg het met een kerstkaart!

Kerstkaarten

Het loopt tegen het einde van het jaar. De dagen zijn kort en de temperatuur gaat richting het vriespunt. Overal wordt de kerstversiering van zolder gehaald. Om het rare jaar positief af te sluiten wordt alles nog uitbundiger versierd. Het is een feestje op zich om door z’n mooi versierde straat te lopen! En dan kan een kerstkaart natuurlijk niet achterblijven! Je kunt kaarten kopen in de winkel, maar veel leuker is het om je eigen kaart te laten drukken. Maar op wat voor papier laat je je kerstkaart drukken? Wij geven je een paar suggesties.

Lees verder

15-12-2020
 

Zo haal jij de Kerst in huis

Kerst in huist

Je hebt een paar zekerheden in het leven. Één daarvan is dat het op 25 en 26 december Kerst is. Ieder jaar, dus ook in dit turbulente jaar. Hoe het er ook uit komt te zien, de kerstsfeer in huis halen kan altijd. Zeker dit jaar is een beetje extra gezelligheid meer dan welkom! Hoe je gemakkelijk zorgt voor wat extra sfeer en gezelligheid? Dat lees je hier.

Lees verder

10-11-2020