5 tips voor het beste rollup banner design

spandoek ontwerpen online

Als we het over onze meest populaire producten hebben, dan staat de rollup banner bovenin de lijst. Niet zo gek ook, want het is een product dat op veel manieren ingezet kan worden. Natuurlijk op beurzen en markten een gewild product, maar ook in bijvoorbeeld winkels perfect als tijdelijke of verplaatsbare informatievoorziening. Net als bij het andere drukwerk, haal je pas het maximale uit het product met een goed ontwerp. In dit blog geven wij jou vijf gouden tips om tot het perfect ontwerp te komen. Lees je mee?

Lees verder

13-09-2021
 

Val op met het perfecte spandoekontwerp

spandoek ontwerpen online

Ze zijn onmisbaar in de meeste (marketing)campagnes: spandoeken. Letterlijk en figuurlijk een grootse manier van communiceren. Wil jij het maximale uit jouw spandoek halen? Dan hebben wij een paar onmisbare tips voor jou. Op die manier bereik jij de juiste mensen en kun jij de boodschap helder en duidelijk overbrengen. Daar doe je het uiteindelijk voor! Hoe je dat kunt doen? Lees alles over de beste spandoek ontwerpen in dit blog!

Lees verder

09-08-2021
 

Met deze tips scoor je met je reclamebordontwerp

reclamebord ontwerpen online

Reclameborden zijn op ontzettend veel verschillende manieren in te zetten. Puur voor reclame, maar ook om te informeren, de weg te wijzen, te waarschuwen of locaties aan te duiden. Een multifunctioneel product dus, dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Maar hoe zorg je ervoor dat jij jouw doel bereikt met de (reclame)borden? En waar moet je op letten bij het ontwerpen? In dit blog gaan wij dieper in op de reclameborden!

Lees verder

15-07-2021
 

Je eigen vlag ontwerpen: vijf onmisbare tips

vlaggen laten drukken

Vlaggen: je ziet ze overal. De landenvlaggen, die herkent ieder wel. Maar de mogelijkheid om een vlag met eigen ontwerp te bedrukken wordt ook vaak ingezet als marketinginstrument. En dat is niet zonder reden. Een vlag is een opvallend herkenningspunt. Het moet in één oogopslag helder en duidelijk zijn. Daarom is het goed ontwerpen van jouw vlag essentieel. Eenvoudige ontwerpen, weinig tot geen tekst en het juist gebruik van kleur zorgen dat jij het maximale uit jouw vlag haalt. In dit blog bespreken wij vijf belangrijke punten.

Lees verder

16-06-2021