Foto op canvas hét ultieme Valentijnscadeau

valentijnsdag

Nog even en het is Valentijnsdag. Dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met kleine cadeautjes, mooie bloemen en lieve kaarten. Jaarlijks neemt het aantal gekochte kaarten en bloemen af en wordt steeds vaker gekozen voor een groter cadeau. Opvallend, omdat slechts 20% van de Nederlandse bevolking nog iets aan Valentijnsdag 'doet'. Hoewel het aantal mensen dat Valentijnsdag viert afneemt, wordt wel meer uitgegeven aan een cadeau voor zijn of haar geliefde.

lees verder

09-02-2017
 

Nieuwste Polar N 137 snijmachines voor online drukkerij Reclameland

Nieuwe snijmachines voor Reclameland

Online drukkerij Reclameland, de enige online drukkerij met een geheel eigen productielocatie, heeft 2 nieuwe Polar N 137 snijmachines aangeschaft. Hiermee is een investering gedaan van meer dan 300.000 euro. Met de aanschaf kan al het drukwerk dat besteld wordt via de sites van Reclameland (en de overgenomen sites Flyerzone en Drukland.be) nog beter en sneller worden afgewerkt. Het drukwerk is hierdoor van een nog hogere kwaliteit en klanten hebben het drukwerk nog sneller in huis.

lees verder

29-09-2016
 

Eigen personeel in landelijke reclamecampagne

Personeel kijkt naar de klok

Online drukkerij Reclameland is vanaf maandag dagelijks te zien op de Nederlandse zender RTL 4. Enkele maanden lang maakt een televisiespot deel uit van een grootse reclamecampagne genaamd 'Druk met drukwerk'. Opvallend is dat Reclameland niet op zoek is gegaan naar acteurs, maar vijf medewerkers de show stelen in vier verschillende commercials. Hiermee wil de online drukkerij benadrukken dat zij volledig zelf drukken in tegenstelling tot de online concurrenten.

lees verder

16-09-2016
 

Drukkerij Reclameland verschuift aanlevertijd naar 18.00 uur

Reclameland verschuift aanlevertijd naar 18.00 uur

Online drukkerij Reclameland biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om op werkdagen tot 18.00 uur een bestelling voor drukwerk te plaatsen en het morgen al in huis te hebben. Dat betekent dat klanten die iets aan het eind van de dag bestellen en het bestand aanleveren, het drukwerk de volgende dag desgewenst al voor 11.00 uur in huis kunnen hebben. Een groot voordeel voor reclamebureaus en ontwerpers die daardoor de hele dag de tijd hebben om een ontwerp af te ronden voor bijvoorbeeld flyers, rollup banners of visitekaartjes. Hiermee is Reclameland de snelste drukker van Nederland.

lees verder

06-09-2016