300 grams mat mc nu te bestellen als 350 grams mat mc

We willen er niet te gewichtig over doen... maar u krijgt tegenwoordig 350 grams papier in plaats van 300 grams papier zonder dat u er iets extra voor hoeft te betalen! Dit komt door nieuwe afspraken met onze papierleverancier.

350 grams mat mc

Eerlijk is eerlijk, het klinkt mooier dan het is. Want hoeveel merkt u daar nou van op een visitekaartje? Even in de cijfertjes duiken. Het gewicht van papier wordt in grammen per vierkante meter aangegeven. Dus stel u bestelt een visitekaartje op 350 grams, dan is dat 1/213ste deel van een vierkante meter. Per stuk weegt een visitekaartje dus ongeveer 1,6 grams. Als u het kaartje bijvoorbeeld op 300 grams papier laat drukken, dan weegt het kaartje 0,2 gram minder.

Stevig papier

Gek genoeg is papierpulp niet het enige dat in ons papier zit. Naast de pulp zit er ook vocht, lijm en bijvoorbeeld opdikkingsmiddelen in. Hoe dik papier aanvoelt hangt dus niet alleen af van de papierpulp, maar van een combinatie van alle ingrediënten. 350 grams mat is ideaal voor het drukken van bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers en with compliment cards. Een stevig papiertje met body! Vraag gerust onze nieuwe drukwerkvoorbeelden aan, hierin vindt u al onze papiersoorten.

Eigen productie

Al jaren drukken we al het drukwerk zelf. Hierdoor kunnen we heel veel drukwerk goedkoper en sneller maken. Wilt u zien hoe uw drukwerk gemaakt wordt? U bent van harte welkom in onze drukkerij. Mail of bel ons gerust voor een afspraak. We vertellen u graag alles over papier en drukwerk. Welkom!

Tags:

21-10-2016
 
 

Reacties