Vincent

Creatief met buitenreclame!

Vincent vertelt...

Maart is bij ons de maand van het plaatmateriaal. We hebben verschillende materialen in huis: van 2 mm dik massief karton tot 10 mm dik foam. Elke week lichten we enkele plaatmaterialen uit en vertellen we voor welke toepassingen het materiaal geschikt is. Dit keer hebben we het over plaatmateriaal voor buitenreclame. Vincent vertelt!header

Sandwichborden bedrukken

Onze sandwichborden maken we van het lichte, maar toch stevige materiaal kanaalplaat. Wij bedrukken dit materiaal rechtstreeks met UV inkten die zowel water- als UV-bestendig zijn. Ideaal aan deze borden is dat ze langere tijd buiten kunnen staan zonder aangetast te worden door regen, zon of vorst! Sandwichborden worden vaak gebruikt voor:

sandwichborden

Trespa bedrukken

Het sterkste materiaal waarop je je ontwerp kunt laten printen is het trespa. Trespa heeft een drukte van 6 millimeter en kan zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt worden. Dit oersterke materiaal werd veelal in de bouwgebruikt, maar heeft zich in de loop van de tijd weten te nestelen tussen het andere plaatmateriaal. Doordat het trespa zo sterk is en tegen een stootje kan zie je dit ook veel terug als bijvoorbeeld reclamebord naast sportvelden. Ook kom je het regelmatig tegen als gevelreclame, naambordjes of bewegwijzering.

trespa

Tuinborden drukken

Onze tuinborden kun je echt overal tegenkomen! Enkl- of dubbelzijdig: wij drukken het allemaal op zowel dibond als forex. Om het beste en meest duurzame resultaat te krijgen, drukken wij het ontwerp rechtstreeks op het materiaal. Geen gedoe met losse stickers, direct de beste kwaliteit. Uiteraard zijn de inkten die wij hiervoor gebruiken volledig water- en UV-bestendig. Ideaal om voor langere tijd buiten te gebruiken. Naast dat de tuinborden vaak door makelaars voor de verhuur of verkoop van huizen wordt gebruikt, is het ook een originele manier om als geboortebord te gebruiken.

tuinborden

Wil je meer weten over plaatmateriaal? In ons vorige blog vertelt Bert alles over plaatmateriaal voor borden!

Tags: buitenreclame, sandwichborden, trespa, tuinborden

13-03-2017
 
 

Reacties