Lorenzo

Geef je interieur een nieuwe look met een fotowand

Arnoud vertelt...

Mei is bij ons de maand van het gezinsdrukwerk. Om de week lichten we een aantal producten uit en vertellen we wat voor leuks je met drukwerk voor thuis kunt doen. Deze week vertellen we iets over fotobehang. Arnoud vertelt!

header

Fotobehang op de muur

Het is ontzettend leuk om een kamermuur op te fleuren. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete foto op fotobehang printen. Bij ons heb je de keuze uit een paperback variant van 300 gram per m2 of een non woven vliesbehang van 350 gram per m2. Met onze zware kwaliteit behang krijgt jouw ontwerp altijd de aandacht die het verdient!

Fotobehang op de muur

Papierbehang en vliesbehang

Zowel ons paperback behang als ons non-woven vliesbehang heeft een lichte zand/dust structuur en is voorzien van een B1 brandwerendheid certificaat. Het verschil tussen de twee behangsoorten is dat de non-woven behang net iets sterker is, omdat de onderlaag van glasvezel is gemaakt. Als je dus een iets steviger materiaalsoort zoekt, kun je beter voor non-woven gaan.

Papierbehang en vliesbehang

Drukbestand fotobehang aanleveren

Als je je ontwerp hebt geupload zorgen wij ervoor dat jouw afbeelding correct in banen wordt gesplitst met een overlap voor een strak resultaat. Natuurlijk geldt hoe hoger de kwaliteit van je afbeelding, hoe mooier het resultaat. We houden hierbij als richtlijn minimaal 300 dpi aan. Nog even handig om te zeggen is dat wij alleen verantwoordelijk zijn voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindresultaat. De plakkunsten heb je dus zelf in de hand ;)

Drukbestand fotobehang aanleveren

Wil je meer weten over gezinsdrukwerk? In ons vorige blog vertelt Lorenzo alles over fotocollages!

Tags: fotobehang, fotowand, muurdecoratie, airtex

15-05-2017
 
 

Reacties