header

Bestel losse bannerdoeken »

Hoe verwissel ik het doek van mijn rollup banner?

Net als het sportseizoen is ook het beursseizoen weer begonnen! Als je deelneemt aan een beurs of seminar tref je veel potentiële klanten. Hier val je eenvoudig op met sterk promotiemateriaal als een rollup banner. Is jouw bannerdoek aan vervanging toe, maar de cassette nog niet? Bestel dan eens een los doek. Ontdek stapsgewijs hoe je deze verwisselt.

Rollup banner drukken

Rollup banners leveren wij compleet met full colour uiting, cassettesysteem en handige tas bij je af. Als je wilt zelfs al binnen 2 werkdagen. Het voordeel aan een rollup banner is dat je een groot oppervlak ter beschikking hebt voor je eigen ontwerp. Zo kun je de banner bijvoorbeeld voorzien van je bedrijfsnaam, logo of een foto en hiermee enorm opvallen op de beursvloer.

Doek rollup banner vervangen

Heb je een rollup banner bij ons besteld en is je bannerdoek niet meer actueel, maar werkt je cassettesysteem nog prima? Dan kun je een nieuw full colour spandoek bestellen en deze vervolgens zelf monteren in je systeem. Hoe je dat doet, leggen wij hier stap voor stap uit:Cassette vastzetten

1. Cassettesysteem vastzetten

Je rolt de banner helemaal uit en stopt de pin, die je in het systeem vindt, aan de linkerkant van de cassette in het gaatje. Hiermee klem je het doek als het ware vast en voorkom je dat deze inrolt.

Oude bannerdoek verwijderen

2. Oude bannerdoek verwijderen

Verwijder het oude doek door het plaktape te verwijderen. Dit doe je eenvoudig met de hand of een mesje. De bovenkant van het doek is bevestigd in een soort kliklijst. Deze klik je eenvoudig open waarna je het doek kunt verwijderen.

Bovenzijde doek bevestigenn

3. Bovenzijde doek bevestigen

Rol je nieuwe doek uit en klik de bovenkant van het doek in de kliklijst. Druk deze vervolgens even aan totdat je een ‘klik’ hoort.

Onderzijde doek bevestigen

4. Onderzijde doek bevestigen

Leg de onderzijde van je doek op de witte strook die uit de cassette komt. Kijk even goed of het doek recht ligt en plak het vervolgens aan elkaar vast door middel van een strook tape.

Doek inrollen

5. Doek inrollen

Trek de pin aan de linkerkant van de cassette uit het gaatje en laat het doek voorzichtig in het cassettesysteem rollen. Klaar is je ‘nieuwe’ rollup banner!

Het verwisselen van je doek is op eigen risico. Bovendien zijn onze rollup banners al erg volledig. Bij twijfel adviseren we je dan ook een nieuwe rollup banner te bestellen die wij natuurlijk al voor je in elkaar hebben gezet. Heb je altijd al willen weten hoe wij in onze drukkerij zo'n rollup banner maken? Ontdek 't snel!


Bestel losse bannerdoeken »

Tags: banner, rollup, drukwerk

04-09-2017
 
 

Reacties