Dennis

Hoe wordt plaatmateriaal gemaakt?

Dennis vertelt...

Zoek jij plaatmateriaal dat je buiten kunt gebruiken? Gevelreclame, naambordjes of bewegwijzering zijn slechts enkele voorbeelden van hoe ons plaatmateriaal wordt gebruikt. Je eigen logo, tekst, foto of ontwerp drukken wij allemaal op een verschillende soorten plaatmeriaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Maar hoe wordt het plaatmateriaal dat jij besteld eigenlijk gemaakt? Dennis weet er alles van en legt het uit!

plaatmateriaal

Verschillende soorten plaatmateriaal

Wij bieden een gevarieerd aanbod van plaatmaterial dat je voor de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt kan worden! Op zoek naar instore communicatie of naar decoratie aan de muur? Of wil jij het plaatmateriaal juist buiten gebruiken? Alles is mogelijk! Op basis van jouw wensen en gebruik kies je het soort plaatmateriaal uit. Voor instore communicatie of kortstondig indoor gebruik kun je heel goed gaan voor foamboard. Wil je jouw ontwerp voor langere tijd buiten in weer en wind hangen, dan is dibond een goede optie. Bedenk van te voren dus goed hoe en waar je het plaatmateriaal wilt gebruiken.

plaatmateriaal soorten

Vrijwel elke vorm is mogelijk

Op onze Zünd snijmachine wordt al het plaatmateriaal op maat gesneden of gezaagd. Een speciaal laseroog kan precies de snijlijnen in het ontwerp zien en daar exact overheen snijden. Op die manier worden niet alleen vierkante of rechthoekige vormen uitgesneden, maar kun je ook plaatmateriaal in een eigen contour bestellen! Dus wil je graag de vorm van je logo op aluminium of de slogan van je bedrijf op forex laten drukken? Het is allemaal mogelijk!

plaatmateriaal contourgesneden

Drukwerk contour snijden

In dit filmpje zie je hoe de Zünd snel en sucuur het plaatmateriaal snijdt. Je kunt zien dat er verschillende items op een plaat gecombineerd worden. Op deze manier kunnen we efficiënt werken en het snijafval tot het minimum beperken, waardoor wij jou alleen de allerbeste prijs kunnen bieden! Wanneer de Zünd klaar is met snijden wordt de order verzameld, verpakt en verstuurd, om weer een klant blij te maken!

play

Wat Reclameland zo bijzonder maakt, is dat wij al ons drukwerk zelf produceren. Benieuwd hoe wij dat doen? In ons vorige blog neemt Edwin je mee en verteld hoe ansichtkaarten worden gemaakt!

Tags: plaatmateriaal, contour, zund

11-08-2016
 
 

Reacties