Gert-Jan van Reclameland

Leuke vormen visitekaartjes

Bestel visitekaartjes »

Marco vertelt...

Een standaard visitekaartje heeft de vorm van een rechthoek met een formaat van 5,5 x 8,5 cm. Wil je echt opvallen? Dan kun je ervoor kiezen om af te wijken van de standaard, bijvoorbeeld door een vierkant of rond visitekaartje te bestellen. Maar er is nog veel meer creatiefs mogelijk. Weten wat?

visitekaartjes

Afwijkende formaten

Bij ons kun je ervoor kiezen om visitekaartjes in elke vorm te drukken. Als jouw kaartje net iets afwijkt van de standaard, val je op. Als je bijvoorbeeld een kaartje laat drukken die net 1 cm minder breed is, ligt het al anders in de hand. Ook wijkt jouw kaartje af van de rest van de kaartjes in de visitekaartjeshouder van de ontvanger. Kortom, je hebt extra aandacht van jouw potentiële klant. Doel geslaagd!

kleine visitekaartjes
gevouwen visitekaartjes
visitekaartjes lens

Van flap tot kaart

Als je echt wilt opvallen, kun je natuurlijk gaan voor een uitvouwbaar kaartje. Eigenlijk bestel je dan een folder met zigzagvouw met als eindformaat bijvoorbeeld A7. De bladen worden dan zo gevouwen dat een langgerekte Z-vorm ontstaat. Als je deze folder vervolgens terug vouwt, heb je weer een 'gewoon' visitekaartje. Creatief!

visitekaartjes brood
visitekaartjes piano
visitekaartjes schilderen

Laat zien wat je doet

Het is ontzettend leuk als je met je visitekaartje in één oogopslag laat zien wat je doet of bent. Zo kun je als bakker je kaartje bijvoorbeeld in de vorm van een brood stansen, als pianist kiezen voor de vorm van een piano en als kunstenaar gaan voor een verfpalet. Je valt meteen op en er begint ongetwijfeld een leuk gesprek met de ontvanger van jouw kaartje. De klant heb je binnen!

Wil je meer weten over visitekaartjes? In ons vorige blog geeft Gert-Jan tips voor creatieve kaartjes!

Bestel visitekaartjes »

Tags: visitekaartjes, vormen

08-06-2016
 
 

Reacties