Nieuw product: L-Banners

Ideaal voor op een beurs of in een winkel. Snel en goedkoop geleverd. De L-banner is te bestellen in twee soorten; enkelzijdig en 3-zijdig. Elk doek is twee meter hoog en 90 centimeter breed.

De enkelzijdige L-banner is makkelijk in elkaar te zetten. Het frame bestaat uit 1 stok en 1 poot. De banner wordt full colour gemaakt op 510 grams scheurvast bisonyl of 350 grams premium block out.

De 3 zijdige L-banner is ideaal als u vanuit verschillende hoeken uw product of bedrijf wilt aanprijzen. U kunt er voor kiezen om drie keer dezelfde afbeelding te laten zien. Het is ook mogelijk om drie verschillende bestanden aan te leveren en zo bijvoorbeeld een doorlopende afbeelding te tonen. Ook het frame van deze 3-zijdige L-banner is makkelijk in elkaar te schuiven.

Het frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium en wordt geleverd in een mooie stevige tas. En als u 1 keer een frame heeft besteld, hoeft u bij een volgende opdracht alleen maar een nieuw doek te bestellen. De L-banners zijn er al vanaf € 71,95, inclusief verzending.

Meer weten over onze L-banners? Kijk dan op de uitgebreide informatie pagina.

Tags: nieuw product, l-banners

04-02-2013
 
 

Reacties