Tonny

Nieuwe productvoordelen voor zakelijk drukwerk!

Tonny vertelt...

Wij produceren al ons drukwerk op onze eigen offset en digitale drukpersen en werken ook alles in eigen huis af. Continu blijven we ons verbeteren om jou het beste drukwerk te bieden. Voor ons zakelijk drukwerk hebben we een aantal nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Weten welke? Tonny vertelt!header

Offertemappen voor een nóg lagere prijs

Offertemappen zijn ideaal om offertes en overeenkomsten in te versturen naar bijvoorbeeld klanten en prospects. Bij ons heb je nu in een handomdraai een professionele look voor een nóg lagere prijs, fijn! Daarnaast hebben we ook nog eens de papiersoorten 300 grams biotop en 300 grams recyclingpapier toegevoegd. En nog een vernieuwing: we kunnen je offertemappen een luxe satijnachtige feel geven dankzij onze mat gefolieerde afwerking. Dat wordt nog meer opvallen!

Naar offertemappen »
offertemappen

Notitieblokken ook in spoed levering

Bedrukte notitieblokken zijn sterke reclamedragers. We binden ze op twee manieren, namelijk met spiraalbinding en lijmbinding. Bij notitieblokken met een spiraalbinding kun je nu ook kiezen voor biotop papier. Ook bij de blokken met lijmbinding hebben we een vernieuwing doorgevoerd. Zo kun je nu ook kiezen voor 2.500 en 5.000 stuks. Daarnaast kun je notitieblokken met lijmbinding t/m 1.000 stuks nu ook in spoed levering bestellen. Ideaal! Natuurlijk hebben we ook nog iets aan de prijs gedaan: die is nu nog scherper!

Naar notitieblokken »
notitieblokken

3 nieuwe papiersoorten voor bureau onderleggers

Gemiddeld zitten we bijna zes uur per dag achter een bureau. Bureau onderleggers bedrukt in je eigen huisstijl zijn dan ook super handig bij je werkplek. Je kon bij ons altijd al de handige A2- en A3-formaten bestellen, maar je kunt nu ook kiezen voor een A1-formaat. Daarnaast hebben we 3 papiersoorten toegevoegd, namelijk 80 grams recyclingpapier, 90 grams biotop en 120 grams lasergeschikt bankpost. En ja, ook aan de prijs hebben we iets gedaan. Je bestelt onze bureau onderleggers nu altijd voor een vaste lage prijs!

Naar bureau onderleggers »
bureau-onderleggers

Wil je meer weten over onze eigen productie? In ons vorige blog vertelt Herbert alles over gestanst drukwerk!

Tags: zakelijk

02-02-2017
 
 

Reacties