Nieuwe snijmachines voor Reclameland

PERSBERICHT

04-10-2016, Westerbroek

Nieuwe Polar N 137 snijmachines

Online drukkerij Reclameland, de enige online drukkerij met een geheel eigen productielocatie, heeft 2 nieuwe Polar N 137 snijmachines aangeschaft. Hiermee is een investering gedaan van meer dan 300.000 euro. Met de aanschaf kan al het drukwerk dat besteld wordt via de sites van Reclameland (en de overgenomen sites Flyerzone en Drukland.be) nog beter en sneller worden afgewerkt. Het drukwerk is hierdoor van een nog hogere kwaliteit en klanten hebben het drukwerk nog sneller in huis.

Enorme tijdwinst

Met de aanschaf van de snijmachines breidt Reclameland opnieuw de productiecapaciteit uit. Begin dit jaar heeft de online drukkerij nog de nieuwste Komori drukpers en 5 Horizon afwerkmachines aangeschaft. Hierdoor was de productie van de online drukkerij al opvallend hoog, maar met de nieuwste snijmachines wordt het afwerkingsproces nog beter en sneller. Afdelingsmanager Sander Mulder: “Zo hebben de snijmachines een camera die de order scant en automatisch het juiste snijbestand openen. Hierdoor hoeven onze snijders niet meer handmatig het juiste snijprogramma in te stellen waarmee per order een handeling minder kan worden gedaan en je al snel een enorme tijdwinst realiseert. Bovendien is dankzij het geautomatiseerde snijprogramma het snijwerk nog nauwkeuriger. Met deze aanschaf hebben we dus ook weer een enorme kwaliteitsslag gemaakt.”

Continue verbetering

Online drukkerij Reclameland is in 2008 gestart met één medewerker en één stagiair. Inmiddels telt de drukkerij 90 medewerkers en produceert Reclameland dagelijks 1000 drukwerkopdrachten. Haan: “Naarmate de verkoop toeneemt, groeit natuurlijk ook het personeelsbestand. Bij ons kan iedere medewerker zijn kennis, ervaring en persoonlijkheid optimaal benutten. Dit leidt tot continue verbetering van onze producten, onze service en daarmee onze bereikbaarheid. Iedere medewerker draagt op z'n eigen manier dus een steentje bij aan het succes van Reclameland

Afwerkproces versnellen

Andere grote voordelen van de snijmachines zijn dat ze alle twee een afvoerband hebben. Sander: “Na elke order kantelt de snijtafel en kiept als het ware het papier de afvoerband op. Deze verplaatst alle papiersnippers naar onze papierbak. De snijders hoeven dus niet meer handmatig het papier in de bak te verplaatsen. Daarnaast bevatten de machines een blaasunit. Na elke snee papier, wat statisch is, blaast de machine het mes schoon. Ook hiermee versnellen we het afwerkproces.”

Blijven innoveren

Naast de 2 snijmachines zijn nieuwe luchttafels aangeschaft. Samen creëren zij een werkplek van 10 m2 en zorgen ze voor een soepele verplaatsing van het papier. Sander: “Dit zorgt natuurlijk ook voor een snellere productie. Zo blijven we ons innoveren en kunnen we met de aanschaf van deze machines nog meer inspelen op de wensen van de klant én zijn we met onze drukwerksites de snelste van Nederland.”

Over Reclameland

Wouter Haan begon in 2008 met Reclameland. Inmiddels telt de drukkerij 90 medewerkers en produceert Reclameland dagelijks zo’n 1000 drukwerkopdrachten. De online drukkerij heeft zich gespecialiseerd in drukwerk en staat vooral bekend om de goede service, snelle levering en scherpe prijzen. Naast drukkerij Reclameland, is Wouter Haan sinds oktober 2015 eigenaar van de drukwerksites Drukland.nl en Flyerzone.

Meer informatie

Sander Mulder
Telefoon | 0800-55555
E-mail | [email protected]

Tags: persbericht, snijmachines, polar

29-09-2016
 
 

Reacties