Klaas-Jan

Wat is digitaal drukwerk?

Klaas-Jan vertelt...

Januari staat helemaal in het teken van onze eigen productie. Elke week lichten we een druktechniek of -proces toe. Nadat we vorige week zijn begonnen met het offset drukken voor de hoge oplages, staat deze week het digitale drukwerk in de schijnwerpers. In tegenstelling tot het offset drukwerk, worden er bij digitaal drukken geen plaen gebruikt. Hierdoor zijn er geen opstartkosten en is het digitaal drukken erg aantrekkelijk voor de kleinere oplages. Benieuwd naar wat we allemaal digitaal drukken? Klaas-Jan vertelt!header

Ansichtkaarten

Digitaal gedrukte ansichtkaarten zijn ideaal als je voldoende hebt aan een kleine oplage van bijvoorbeeld 100 stuks. Maar ook als je 10 kaarten nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres! Dit digitale drukwerk drukken wij op één van onze hoogwaardige digitale drukpersen. Uiteraard krijg je dit drukwerk met de kwaliteit die je van ons gewend bent, maar dan voor een nog lagere prijs!

Naar ansichtkaarten »
ansichtkaarten

Visitekaartjes

Visitekaartjes, ook wel bekend als naamkaartjes, kun je al vanaf 50 stuks bestellen. We drukken kleine oplages digitaal om de beste kwaliteit te leveren en tegelijkertijd zo goedkoop mogelijk te werken. Onze digitaal gedrukte visitekaartjes leveren we altijd met een gratis kartonnen doosje. Ideaal om jouw kaartjes netjes in op te bergen en mee te nemen!

Naar visitekaartjes »
visitekaartjes

Stickers

Stickers bestel je bij ons al vanaf 1 stuks. Ook deze drukken we bij zo'n kleine oplage natuurlijk digitaal. We gebruiken hiervoor vloeibare inkten. Dit heeft als groot voordeel dat de inkt in het papier gaat zitten en er niet oppervlakkig op ligt. Hierdoor krijg je rijke en volle kleuren en een zeer scherpe afdruk. Kwalitatief doet digitaal drukwerk dus op geen enkele manier onder voor offset drukwerk!

Naar stickers »
stickers

Wil je meer weten over onze eigen productie? In ons vorige blog vertelt Marco alles over offset drukwerk!

Tags: digitaal

12-01-2017
 
 

Reacties