Klaas-Jan

Wat is digitaal drukwerk?

Klaas-Jan vertelt...

Januari staat in het teken van onze eigen productie. Elke week lichten we een druktechniek of -proces toe. Deze week staat in het teken van digitaal drukwerk! Bij digitaal drukwerk maken we geen drukplaten. Het grote verschil met offset drukwerk is dan ook dat we geen opstartkosten maken, waardoor digitaal drukwerk bij een kleine oplage voordeliger is. Benieuwd naar wat we allemaal digitaal drukken? Klaas-Jan vertelt!header

Ansichtkaarten

Digitaal gedrukte ansichtkaarten zijn ideaal als je voldoende hebt aan een kleine oplage van bijvoorbeeld 100 stuks. Maar ook als je 10 kaarten nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres! Dit digitale drukwerk drukken wij op onze HP Indigo persen. Uiteraard krijg je dit drukwerk met de kwaliteit die je van ons gewend bent, maar dan voor een nog lagere prijs!

Naar ansichtkaarten »
ansichtkaarten

Visitekaartjes

Visitekaartjes, ook wel bekend als naamkaartjes, kun je al vanaf 50 stuks bestellen. We drukken kleine oplages digitaal om de beste kwaliteit te leveren en tegelijkertijd zo goedkoop mogelijk te werken. Onze digitaal gedrukte visitekaartjes leveren we altijd met een gratis kartonnen doosje. Ideaal om jouw kaartjes netjes in op te bergen en mee te nemen!

Naar visitekaartjes »
visitekaartjes

Stickers

Stickers bestel je bij ons al vanaf 1 stuks. Ook deze drukken we bij zo'n kleine oplage natuurlijk digitaal. We gebruiken hiervoor vloeibare inkten. Dit heeft als groot voordeel dat de inkt in het papier gaat zitten en er niet oppervlakkig op ligt. Hierdoor krijg je rijke en volle kleuren en een zeer scherpe afdruk. Kwalitatief doet digitaal drukwerk dus op geen enkele manier onder voor offset drukwerk!

Naar stickers »
stickers

Wil je meer weten over onze eigen productie? In ons vorige blog vertelt Marco alles over offset drukwerk!

Tags: digitaal

12-01-2017
 
 

Reacties