0 producten € 0,00

Doordruksets drukken

Meer informatie

Voordelen van onze doordruksets:

  • Keuze uit 5 kleuren vellen
  • Zowel los als per blok
  • Gratis verzending
doordruksets drukken

Kies een product:

Kies het aantal vellen:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het aantal bundels per blok:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal bundels per blok. Sets met doorslagvellen kunnen zowel als losse bundels als blokken van 25 of 50 stuks geleverd worden.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope doordruksets drukken

doordruksets drukken

Doordruksets laat u bij Reclameland drukken voor de laagste prijzen. Handig voor als u een keer 1 of meer kopieën nodig hebt van een document. De doordruksets zijn net als ons briefpapier, verkrijgbaar in meerdere formaten en kleurstellingen.

U kunt de doordruksets uitstekend gebruiken voor bijvoorbeeld orderbonnen of klantenbonnen. Om de bestelling van uw klant te voltooien, schrijft u alle benodigde gegevens op een formulier van doordrukpapier, waarna u gelijk een kopie voor zowel uw administratie als voor de klant heeft. Wel zo handig, dat zelfkopiërende papier!

Ons kwalitatieve doordrukpapier kunt u ook gebruiken voor bonnenboekjes, offertes, werkbonnen en afleverbonnen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

losse doordruksets

Losse doordruksets

Losse doordruksets zijn makkelijk en snel bij Reclameland te bestellen. Kies het aantal vellen per bundel, eindformaat en bedrukking. Om vervolgens het aantal losse sets te selecteren. We hebben de losse doordruksets vanaf 1.000 stuks.

gelijmde doordruksets

Gelijmde doordruksets

Reclameland kan uw doordruksets lijmen tot een blok. Dit komt goed van pas als u veel doordruksets gebruikt. Op deze manier blijven ze goed bij elkaar zitten en houdt u het overzicht. Als u kiest voor bijvoorbeeld lijmen per 25 bundels per blok en u kiest als aantal 100 exemplaren, dan krijgt u 100 gelijmde blokken met elk 25 sets, oftewel 2500 sets met doorslagvel.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: