0 producten € 0,00

Grote oplage boeken drukken

Meer informatie

Voordelen van onze grote oplage boeken:

  • keuze uit vele eindformaten
  • spoedlevering mogelijk
  • gratis verzending
grote oplage boeken drukken

Kies een product:

Goedkope grote oplage boeken drukken

boeken drukken

Ook grote oplage boeken kunt u door Reclameland laten drukken. Wij drukken uw boek professioneel en altijd in hoge kwaliteit. Het binnenwerk drukken we op 135 grams mat of glans papier. Minder dan 250 boeken bestellen? Zie onze kleine oplage boeken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Gratis drukwerkvoorbeelden

Een uitleg van de diverse papiersoorten leest u door op de te klikken. Wilt u de papiersoorten van Reclameland op uw gemak bekijken en voelen? Vraag geheel vrijblijvend onze gratis drukwerkvoorbeelden aan.

grote oplage softcover boeken

Grote oplage softcover boeken

De softcover boeken voorzien we van een 300 grams kaft. Voor extra bescherming tegen krassen en een luxe uitstraling werken we de covers altijd af met uv-lak hoogglans of matfolie. Lees meer over onze grote oplage softcover boeken.

grote oplage hardcover boeken

Grote oplage hardcover boeken

De hardcover boeken voorzien we van een stevige kaft. De covers werken we altijd af met uv-lak hoogglans of matfolie voor extra bescherming tegen krassen en een luxe uitstraling. Lees meer over onze grote oplage hardcover boeken.

Van A4 tot DIN lang grote oplage boeken

Reclameland biedt de keuze uit verschillende eindformaten. U kunt bij ons kiezen uit:

Formaat Softcover Hardcover
A4 21,0 cm x 29,7 cm
A5 14,8 cm x 21,0 cm
A6 10,5 cm x 14,8 cm
DIN 9,8 cm x 21,0 cm
Vierkant 21,0 cm x 21,0 cm

Grote oplage boeken drukken in hoge kwaliteit

Al onze boeken, zowel hardcover als softcover, lijmen we. Dit zorgt ervoor dat het binnenwerk stevig in de cover zit. Daarnaast lamineren we altijd de covers voor een hogere krasbestendigheid.

Grote oplage boeken opmaken

Belangrijk om te weten bij boeken drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover. Dit noemen we pagina 1 en de binnenkant van de cover pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het boek is de een-na-laatste pagina en de achterzijde van de cover de laatste pagina. Dit betekent dat u bij een boek van bijvoorbeeld 64 pagina's 60 pagina's binnenwerk heeft.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: