0 producten € 0,00

Grote oplage kleurplaten drukken

Meer informatie

Voordelen van onze kleurplaten:

  • Enkel- en dubbelzijdig bedrukbaar
  • Spoed levering mogelijk
  • Gratis verzending
kleurplaten drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Grote oplage kleurplaten drukken

kleurplaten drukken

Goedkoop kleurplaten drukken bij Reclameland. Leuk voor de kids! Zwart-wit of full colour gedrukt, wij kunnen het allemaal. Op zoek naar lagere aantallen? Kijk dan bij onze kleine oplage kleurplaten.

Wij noemen het kleurplaten, misschien noemt u het wel:

  • tekeningen

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Digitaal en offset kleurplaten drukken

Grote oplages kunnen we op twee manieren drukken. Heeft u al voldoende aan een bijvoorbeeld 50 stuks? Kies dan voor digitaal gedrukte kleurplaten. Dit digitale drukwerk maken we met onze HP Indigo drukpersen. Uiteraard met de kwaliteit zoals u gewend bent, maar dan voor een kleine prijs. Wanneer u meer dan 25 stuks wilt bestellen, dan zijn offset gedrukte kleurplaten iets voor u. Dit doen we met één van de nieuwste Heidelberg Anicolor drukpersen. Zie voor meer informatie de eigen productie van Reclameland.

Kleurplaten papiersoorten

U kunt kiezen uit verschillende maten en papiersoorten. Standaard drukken we uw kleurplaten op 90 grams papier. Voor een iets dikkere kleurplaat kunt u ook kiezen voor 120 grams papier. Een uitleg van deze papiersoorten ziet u door op de te klikken, die u bij de papiersoorten ziet. Bijna al onze papiersoorten vindt u ook in onze gratis aan te vragen drukwerkvoorbeelden.

consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: