0 producten € 0,00

Kleine oplage boeken drukken

Meer informatie

Voordelen van onze kleine oplage boeken:

  • eigen aantal kiezen
  • spoedlevering mogelijk
  • gratis verzending
kleine oplage boeken drukken

Kies een product:

Goedkope kleine oplage boeken drukken

boeken drukken

Voor kleine oplage boeken bent u bij ons aan het juiste adres. Deze drukken we namelijk dagelijks. We kunnen uw boek professioneel drukken en ze eventueel de volgende dag al laten bezorgen. Onze boeken zijn bijzonder veelzijdig. U kunt er bijvoorbeeld ook uw proefschrift, scriptie, jaarboek of agenda in laten drukken. Boeken in hoge oplage nodig? Zie ook onze grote oplage boeken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Papiersoorten voor lage aantallen boeken

U kan uit 7 papiersoorten kiezen waarop we het binnenwerk van uw kleine oplage boeken printen. U kunt uit de volgende papiersoorten kiezen:

100 grams glans mc 170 grams glans mc
100 grams mat mc 170 grams mat mc
135 grams glans mc 170 grams recyclingpapier
135 grams mat mc populair

Gratis drukwerkvoorbeelden

Een uitleg van de diverse papiersoorten leest u door op de te klikken. Wilt u de papiersoorten van Reclameland op uw gemak bekijken en voelen? Vraag geheel vrijblijvend onze gratis drukwerkvoorbeelden aan.

kleine oplage softcover boeken

Kleine oplage softcover boeken

De softcover boeken voorzien we van een 300 grams kaft. De covers werken we altijd af met uv-lak hoogglans of matfolie voor extra bescherming tegen krassen en een luxe uitstraling. Deze softcover boeken zijn zowel op standaard maten als op eigen formaat te bestellen. Meer informatie over onze kleine oplage softcover boeken.

kleine oplage hardcover boeken

Kleine oplage hardcover boeken

De hardcover boeken voorzien we van een stevige kaft. De covers werken we altijd af met uv-lak hoogglans of matfolie voor extra bescherming tegen krassen en een luxe uitstraling. Deze covers produceren we met onze HP Indigo drukpersen. Meer informatie over onze kleine oplage hardcover boeken.

Kleine oplage boeken in spoed drukken

Soms hebt u uw boeken de volgende werkdag al nodig. Gelukkig kunt u bij Reclameland kiezen voor een overnight spoedservice. Uw boeken worden dan razendsnel gedrukt en verzonden met een 24 uursservice.

Van standaard tot op maat boeken

Boeken bestelt u bij ons in zowel standaard maten als boeken op maat waarbij u zelf het formaat bepaalt. Natuurlijk altijd tegen bodemprijzen én snel geleverd. U heeft de keuze uit de onderstaande eindformaten:

Formaat Softcover Hardcover
Kies uw eigen maat
A4 21,0 cm x 29,7 cm
A5 14,8 cm x 21,0 cm
A6 10,5 cm x 14,8 cm
Vierkant 20,0 cm x 20,0 cm
Vierkant 30,0 cm x 30,0 cm
Vierkant 21,0 cm x 21,0 cm
Vierkant 14,8 cm x 14,8 cm

Lijmen en lamineren

Zowel onze softcover als hardcover boeken lijmen we. Deze methode zorgt ervoor dat het binnenwerk stevig in de cover zit. De covers lamineren we altijd voor een hogere krasbestendigheid.

Kleine oplage boeken opmaken

Belangrijk om te weten bij boeken drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover. Dit is dus pagina 1 en de binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het boek is de een-na-laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Bij een boek van bijvoorbeeld 64 pagina's heeft u dus 60 pagina's binnenwerk.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld:

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze contactpagina. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.