0 producten € 0,00

Standaard aanstekers bedrukken

Meer informatie

Voordelen van onze aanstekers:

  • full colour of PMS
  • 6 verschillende kleuren
  • Gratis verzending
aanstekers bedrukken

Kies een kleur aansteker:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een formaat aansteker bedrukking:

Per type aansteker is er één formaat bedrukking mogelijk, de mogelijkheid van de gekozen aansteker ziet u hier.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Standaard aanstekers bestellen

standaard aansteker

Duizend jaar geleden moest u nog droge takjes gaan sprokkelen om in vuur en vlam te zetten met vuursteentjes. Vandaag de dag bereikt u hetzelfde met bedrukte aanstekers van Reclameland. En het past nog in uw broekzak ook.

Onze aanstekers zijn uniek voor een marketingactie of als giveaway tijdens beurs of evenement. Kies voor een bedrukking met uw naam, logo of slogan en val op. De standaard aanstekers zijn voorzien van een wieltje en vuursteen. Ook uniek om uit te delen zijn onze bedrukte pennen.

Bedrukte aanstekers hebben als voordeel dat ze erg nuttig zijn. Waar een visitekaartje enkel gebruikt wordt om uw boodschap over te brengen, wordt een aansteker ook gebruikt als de ontvanger ervan vuur nodig heeft. En elke keer weer wordt uw boodschap getoond.

Rokers zullen deze kwalitatieve aanstekers maar wat graag gebruiken om hun sigaretten en sigaren mee aan te steken. En voor niet-rokers zijn ze uitstekend geschikt om bijvoorbeeld tijdens een lekker dinertje de kaarsen stijlvol aan te steken.

Alle details op een rijtje

Standaard aanstekers bedrukken wij full colour of PMS, verder kunt u ze in vele kleuren aangeleverd krijgen. De bedrukking kan over de gehele huls van de aansteker worden geplaatst. Ze zijn gemaakt van kwalitatief plastic met een brander van vuurvast materiaal.

De aanstekers zijn voorzien van een vlamregelaar, zodat u altijd een goede vlam bij de hand heeft. De aanstekers gebruiken butaangas als brandstof. Dit is het meestgebruikte gas in aanstekers.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Enkel- en dubbelzijdige bedrukking

Alle aanstekers kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt worden met uw naam, logo of ander ontwerp. Let op: bestand als vector aanleveren.

Op zoek naar een aansteker met opener of elektronische aansteker? Kijk dan eens bij onze standaard aanstekers met opener of premium aanstekers.

Navulbaar:

Levertijd:

Bedrukking:

Kleuren:

Afmeting aansteker:

Afmeting bedrukking:

Werktekening:

9-10 werkdagen

Full colour en PMS

witzwartroodgroengeelblauw

2,4 x 8,0 x 1,2 cm

5,0 x 1,3 cm

Bekijk werktekening

Afwijkend aantal voor uw aanstekers? Ook dat is geen probleem bij Reclameland. Stuur ons een e-mail. Wij sturen dan snel een scherpe offerte.

horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

We bieden veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: