0 producten € 0,00

USB sticks graveren

  • Haarscherpe gravering
  • Grote oplage mogelijk
  • Gratis verzending
USB sticks graveren

Kies een kleur USB stick:

Kies opslagcapaciteit:

Kies het gewenste opslagcapaciteit van uw USB-stick.

Kies een gravering:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop USB sticks bestellen

USB sticks graveren

Onze USB sticks hebben een behuizing gemaakt van kunststof en zijn voorzien van een draaibare aluminium houder. Middels deze houder kan de stick makkelijk bevestigd worden aan een sleutelhanger.

Gebruik onze moderne USB sticks voor het opslaan van uw films en muziek of neem uw prachtige vakantiefoto's mee naar uw vrienden en familie, gewoon in uw broekzak! Niet alleen privé, maar ook voor zakelijk gebruik komen deze opslagmedia goed van pas. Zo kunt u ze weggeven aan uw klanten en laat u hiermee een professionele én blijvende indruk achter.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Gratis drukwerkvoorbeelden

Een uitleg van de diverse papiersoorten leest u door op de te klikken. Wilt u de papiersoorten van Reclameland op uw gemak bekijken en voelen? Vraag geheel vrijblijvend onze gratis drukwerkvoorbeelden aan.

Lasergraveren

U wilt uw logo bedrukken op een USB stick? Onze USB sticks worden niet bedrukt, maar gegraveerd (lasergravering). Door middel van een laser worden teksten, tekens en lijnen permanent aangebracht in de aluminium houder. Dit heeft als voordeel dat uw logo, slogan of tekst niet zal vervagen na verloop van tijd! Lasergraveren is in dit geval dus een beter alternatief dan USB's bedrukken. De verkleuring dat ontstaat bij het graveren wordt mede bepaald door het materiaal. In het geval van aluminium is dit lichtgrijs.

Specificaties USB sticks

U kunt kiezen uit een opslagcapaciteit van 4, 8 of 16 gigabyte. Daarnaast zijn deze sticks ook nog eens beschikbaar in 13 verschillende kleuren! Hieronder een overzicht van de overige eigenschappen:

USB sticks graveren

Minimale afname:

Levertijd:


50 stuks

7-10 werkdagen

Vereisten ontwerpbestand

Om de kwaliteit van lasergravering te waarborgen hebben we enkele eisen opgesteld met betrekking tot het ontwerpbestand:

  • Opgebouwd uit vectoren
  • Bevat uitsluitend 1 steunkleur
  • Minimale lijndikte van 0,2 pt (0,07 mm)
  • Minimale lettergrootte van 6 pt (2,1 mm)
promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: