0 producten € 0,00

Flyers maken

flyers maken

Zelf flyers maken

U wilt flyers ontwerpen, maar hebt nog geen eigen ontwerp? Bij Reclameland maakt u eenvoudig in de gratis online ontwerptool uw eigen flyer. In de tool kunt u afbeeldingen uploaden, teksten toevoegen en en net zo lang uw flyer vormgeven totdat u blij bent met het ontwerp! Flyers drukken was nog nooit zo eenvoudig.

Oplage flyers

Flyers maken wij in een kleine oplage als bijvoorbeeld 25 stuks, maar we drukken ook met gemak 100.000 stuks. Elke oplage is dus bij ons mogelijk. En wist u dat flyers vrijwel overal voor te gebruiken zijn? Bijvoorbeeld als informatieblad bij een product of als aankondiging voor een groots evenement. Kortom, flyers ontwerpen en maken loont altijd!

Unieke flyers

Flyers drukken wij in vele formaten. Zo bestelt u bij ons de standaard A5 flyers, maar u kunt ook kiezen uit de formaten A8 tot en met A3. Wilt u juist opvallen met uw flyers? Het is mogelijk om deze in een gestanste vorm te drukken, zoals rond en ovaal. En zelfs, als u dat wenst, in elke vorm mogelijk. Ook unieke flyers maken wij graag voor u!

drukwerk maken en ontwerpen

Meer drukwerk ontwerpen

Bij ons kunt u veel drukwerk ontwerpen en maken. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met:

Bestel flyers »