0 producten € 0,00
banners drukken

Zelf banners maken

Wilt u banners laten bedrukken? Dan bent u bij Reclameland aan het juiste adres! Banners drukken wij op stevig materiaal, namelijk bisonyl, en onze inkten zijn UV- en waterbestendig. Hierdoor kan uw banner jaren in weer en wind gebruikt worden.

Spandoeken

Banners bedrukken we standaard op 510 grams bisonyl. Dit is een zwaar geweven kwaliteit en is zeer sterk. Bovendien komen de kleuren van uw spandoek hier prachtig op uit. Naast een enkelzijdige bedrukking kunt u kiezen voor een dubbelzijdige bedrukking. Deze banners maken we dan op 610 grams bisonyl.

Sterke banners bedrukken

Wilt u banners laten maken voor een outdoor evenement waar veel wind staat? Ook dat kan! Onze banners maken we namelijk desgewenst op een winddoorlatend meshdoek. In dit doek zitten gaten waar de wind doorheen kan, dus zeker weten dat uw banner de wind kan weerstaan. Nog even goed om te weten is dat bij stormkracht geen enkel doek te gebruiken is.

Voor elk evenement banners maken

We kunnen banners op vele manier afwerken. Zo kunt u kiezen voor een banner met een tunnelzoom, maar we kunnen de banners ook voor u omzomen en desgewenst voorzien van ogen. De ogen zijn vooral handig voor als u uw banner wilt ophangen. Hierbij leveren we desgewenst ook spanhaken. Kortom, banners maken is voor elk evenement geschikt!

manier om ontwerpen aan te leveren
online ontwerpen

Hoe gaat het ontwerpen in zijn werk?

Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe het online ontwerpen van banners in zijn werk gaat.

  1. Ga naar de bestelpagina van onze spandoeken via de blauwe knop onder- of bovenaan deze pagina.
  2. Selecteer bij 'kies een manier om uw ontwerpen aan te leveren' voor 'online ontwerpen'. Standaard is 'upload eigen ontwerp' geselecteerd.
  3. Kies vervolgens een ontwerp en onze online ontwerptool opent meteen!
  4. Sla uw gemaakte ontwerp op in uw account of bestel deze meteen door de rest van het bestelproces te doorlopen en de bestelling af te ronden.
drukwerk maken en ontwerpen

Meer drukwerk ontwerpen

Bij ons kunt u veel drukwerk ontwerpen en maken. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met:

Bestel banners / spandoeken »