0 producten € 0,00

Stickers maken

stickers maken

Online stickers maken

Bij Reclameland kunt u heel eenvoudig zelf stickers maken. Ook als u geen kennis hebt van programma's als Photoshop, InDesign of Illustrator. Zo is het mogelijk om gratis in de online ontwerptool afbeeldingen en tekst toe te voegen. Zelf stickers maken was nog nooit zo eenvoudig!

Zelf een sticker ontwerpen

U kunt in de gratis online ontwerptool zelf stickers ontwerpen nadat u voor een formaat hebt gekozen. Reclameland maakt onderscheid in klein formaat stickers die t/m A3 gaan en groot formaat stickers die te bestellen zijn vanaf A3. Na het selecteren van het formaat, verschijnt vervolgens de mogelijkheid om zelf een sticker te ontwerpen of uw eigen ontwerp sticker aan te leveren. Wilt u dus zelf stickers maken? Kies dan voor de optie 'zelf ontwerpen'.

Indoor- en outdoor stickers

Stickers kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden en zijn zowel voor binnen als buiten geschikt. Onze indoor stickers drukken we op stevig etikettenpapier waarbij de achterzijde een breeklijn bevat. Voor outdoor stickers gebruiken we inkt en materiaal dat water- en UV-bestendig is, zodat ze jarenlang mee gaan en dus zichtbaar zijn. Stickers laten bedrukken loont dus zeker!

manier om ontwerpen aan te leveren
online ontwerpen

Hoe gaat het in zijn werk?

Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe het online ontwerpen van stickers in zijn werk gaat.

  1. Ga naar de bestelpagina van onze stickers via de blauwe knop onder- of bovenaan deze pagina en kies een soort sticker.
  2. Selecteer bij 'kies een manier om uw ontwerpen aan te leveren' voor 'online ontwerpen' of 'uit ontwerpen kiezen'. Standaard is 'upload eigen ontwerp' geselecteerd.
  3. Kies vervolgens een ontwerp en onze online ontwerptool opent meteen!
  4. Sla uw gemaakte ontwerp op in uw account of bestel deze meteen door de rest van het bestelproces te doorlopen en de bestelling af te ronden.
drukwerk maken en ontwerpen

Meer drukwerk ontwerpen

Bij ons kunt u veel drukwerk ontwerpen en maken. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met:

Bestel stickers »