Zo zorg jij dat klanten blijven plakken

stickers laten drukken

Stickers zijn op ontzettend veel manieren in te zetten. Denk maar eens terug aan je dag. Hoeveel stickers ben je, bewust of onbewust, tegengekomen? Bij het ontbijt, onderweg, op je werk: overal kom je stickers tegen. Ook niet zo gek, want een sticker is een marketingmiddel voor de langere termijn. Een sticker blijft immers plakken en dat betekent meer kans om het gewenste effect te bereiken. Maar waar moet je op letten bij het ontwerpen van een goede sticker? Wij hebben een paar punten op een rijtje gezet om je op weg te helpen!

Lees verder

13-04-2021
 

Het ontwerp voor jouw perfecte flyer

Valentijnsdag 2021

Een flyer ontwerpen hoeft helemaal niet heel ingewikkeld te zijn. Zelfs als het niet jouw dagelijkse bezigheid is, kun je toch een mooi ontwerp maken. Er zijn wel een aantal punten waar je goed op moet letten. Met gedrukte flyers heb je een groot bereik en dat wil je natuurlijk zo goed als mogelijk benutten. Met een goede en duidelijke flyer is de kans een stuk groter dat de lezer jou en je boodschap onthoudt. Daar doe je het uiteindelijk voor!

Lees verder

09-03-2021
 

Zo zorg je voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Valentijnsdag 2021

Het wordt misschien een beetje ondergesneeuwd door andere nieuwsberichten, maar vergeet niet dat het bijna Valentijnsdag is! Het zou toch wat zijn als je opeens met lege handen voor je geliefde staat. Of dat je een jaar moet wachten om je geheime liefde te verklaren aan iemand. Misschien een beetje overdreven, maar Valentijnsdag is wel dé dag om samen iets romantisch te doen. Dit jaar geen diners in chique restaurants, weekendjes weg of een avondje doorzakken in de kroeg. Maar genoeg manieren om het toch gezellig en romantisch te maken. Hoe? Lees snel verder!

Lees verder

02-02-2021
 

Zeg het met een kerstkaart!

Kerstkaarten

Het loopt tegen het einde van het jaar. De dagen zijn kort en de temperatuur gaat richting het vriespunt. Overal wordt de kerstversiering van zolder gehaald. Om het rare jaar positief af te sluiten wordt alles nog uitbundiger versierd. Het is een feestje op zich om door z’n mooi versierde straat te lopen! En dan kan een kerstkaart natuurlijk niet achterblijven! Je kunt kaarten kopen in de winkel, maar veel leuker is het om je eigen kaart te laten drukken. Maar op wat voor papier laat je je kerstkaart drukken? Wij geven je een paar suggesties.

Lees verder

15-12-2020