FD Gazellen Award voor Reclameland

FD Gazellen Award voor Reclameland

Simian, het moederbedrijf van Reclameland, is winnaar van de FD Gazellen 2018. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

lees verder

22-10-2018
 

Namaakgeld drukken; wat zijn de regels?

nepgeld

Met namaakgeld kan je leuke dingen doen. Gebruiken voor spellen, educatieve doeleinden of een grap mee uithalen. Ter bescherming van de integriteit van de eurobiljetten als betaalmiddel heeft de Europese Centrale Bank (ECB) enkele voorwaarden opgesteld voor het namaken ervan. Weten welke zodat we uw eurobiljet wél gaan drukken? Joey vertelt!

lees verder

05-07-2018
 

Maak 2x kans op een gratis stedentrip!

Win een gratis stedentrip

Misschien heeft u al ontdekt dat al onze productafbeeldingen op de site in het teken van reizen staan. We bieden u nu de kans om gratis één van die toffe steden te bezoeken. Hoe? Plaats in juli een bestelling en u maakt meteen kans op één van die twee reischeques ter waarde van € 400,-! Omdat uw ordernummer uw lotnummer is, speelt u automatisch mee. Dat betekent hoe vaker u in juli een bestelling plaatst, hoe groter de kans is dat u wint.

lees verder

30-06-2018 - Reacties (2)
 

Later bestellen en drukwerk nóg sneller in huis bij Reclameland

Aanlevertijden en snelle levering

Online drukkerij Reclameland heeft de deadline voor het aanleveren van een bestand voor offset drukwerk weer opgeschoven. Als klanten drukwerk in grote oplage bestellen en het morgen al in huis willen hebben, kunnen ze het drukbestand nu op werkdagen tot 14.00 uur aanleveren. Voor kleine oplages kunnen klanten zelfs tot 18.00 uur aanleveren. Daarnaast is de standaard levertijd nu 4 werkdagen in plaats van 5 tot 6. Hiermee is Reclameland de enige drukkerij waar klanten tot zo laat kunnen bestellen en zo snel drukwerk ontvangen.

lees verder

01-03-2018