Hoe wordt kleding bedrukt?

kleding bedrukken

Kleding bedrukken zorgt ervoor dat jij professioneel en goed voor de dag komt. Van sweaters en T-shirts tot allerlei soorten babykleding: je kunt overal een eigen ontwerp op laten printen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Wij laten je zien hoe wij de kleding bedrukken.

Lees verder

28-06-2022
 

Relatiegeschenken, geef ze toch weg!

relatiegeschenken

Je krijgt ze zelf hoogstwaarschijnlijk ook: relatiegeschenken. Of het nu gaat om een bedrukte pen, notitieblokjes, keycords of ludieke geschenken: ze worden niet voor niets weggegeven. Het doel van een relatiegeschenk is dat de ontvanger vaker aan je denkt en uiteindelijk jou kiest om zaken mee te doen. Maar hoe vergroot je de kans dat je potentiële nieuwe klant bij jou uitkomt? Het antwoord op deze vraag is simpeler dan je denkt. Je komt erachter in dit blog!Lees verder

27-06-2022
 

Verras met drukwerk

verras met drukwerk

Drukwerk is er in alle soorten en maten. Je kunt dus alle kanten ermee op. Drukwerk kun je helemaal een persoonlijke draai geven, omdat je zelf bepaalt wat er op komt te staan. Ook bepaal je hoe het drukwerk wordt afgewerkt. Dit kan je bij Reclameland op veel verschillende manieren laten doen. Je leest er alles over in dit blog!


Lees verder

23-06-2022
 

Bedrukte kleding wassen

bedrukte kleding wassen

Met het bedrukken van kleding zorg je voor een professionele en goede uitstraling. Die uitstraling wil je natuurlijk ook zo houden. Na een paar keer de kleding dragen, zul je deze toch een keer moeten wassen. Maar hoe kun je dat nou het beste doen, zonder dat je shirt er direct minder mooi van wordt. Je leest het allemaal in dit blog!

Lees verder

22-06-2022