Een kerstkaart versturen is ook marketing

kerstkaarten-versturen

Zeg nou zelf: het krijgen van een kerstkaart is elk jaar weer een leuke verrassing. Het is niet alleen leuk om kaarten te ontvangen van vrienden of familie. Bedrijven leven zich ook steeds meer uit met hun kerstgroet! Het versturen van een kerstkaart naar klantrelaties levert een extra contactmoment op. Zo versterk je jouw bedrijfsnaam en zorg je ervoor dat jouw klanten weer even aan je denken. Benieuwd hoe je dit jaar jouw kerstkaarten het beste in kunt zetten? Lees dan onze 3 tips voor zakelijke kerstkaarten!

Lees verder

13-10-2021
 

Hoe maak je een mooie kerstkaart?

kerstkaarten-ontwerpen

De periode rond kerst is dé tijd van het jaar om de mensen in je omgeving te bedanken voor afgelopen jaar. Wat is er leuker om dat met een kerstkaart te doen? Je kunt een standaard kerstkaart uit de winkel kopen, maar het is natuurlijk nog leuker om een persoonlijke kaart te versturen (en te ontvangen)! Maar hoe ontwerp je nou een mooie kerstkaart? We geven je graag een drietal tips in dit blog.

Lees verder

08-10-2021
 

Drukwerk en QR-codes

QR-codes drukwerk

Dagelijks ziet DTP-er Johannes Richters honderden ontwerpen voorbij komen met een QR-code. Toch zitten hier best wat haken en ogen aan. Johannes geeft je enkele tips zodat jouw QR-code goed uit de verf komt!

Lees verder

04-10-2021
 

5 tips voor het beste rollup banner design

spandoek ontwerpen online

Als we het over onze meest populaire producten hebben, dan staat de rollup banner bovenin de lijst. Niet zo gek ook, want het is een product dat op veel manieren ingezet kan worden. Natuurlijk op beurzen en markten een gewild product, maar ook in bijvoorbeeld winkels perfect als tijdelijke of verplaatsbare informatievoorziening. Net als bij het andere drukwerk, haal je pas het maximale uit het product met een goed ontwerp. In dit blog geven wij jou vijf gouden tips om tot het perfect ontwerp te komen. Lees je mee?

Lees verder

13-09-2021