Met deze tips scoor je met je reclamebordontwerp

reclamebord ontwerpen online

Reclameborden zijn op ontzettend veel verschillende manieren in te zetten. Puur voor reclame, maar ook om te informeren, de weg te wijzen, te waarschuwen of locaties aan te duiden. Een multifunctioneel product dus, dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Maar hoe zorg je ervoor dat jij jouw doel bereikt met de (reclame)borden? En waar moet je op letten bij het ontwerpen? In dit blog gaan wij dieper in op de reclameborden!

Lees verder

15-07-2021
 

Je eigen vlag ontwerpen: vijf onmisbare tips

vlaggen laten drukken

Vlaggen: je ziet ze overal. De landenvlaggen, die herkent ieder wel. Maar de mogelijkheid om een vlag met eigen ontwerp te bedrukken wordt ook vaak ingezet als marketinginstrument. En dat is niet zonder reden. Een vlag is een opvallend herkenningspunt. Het moet in één oogopslag helder en duidelijk zijn. Daarom is het goed ontwerpen van jouw vlag essentieel. Eenvoudige ontwerpen, weinig tot geen tekst en het juist gebruik van kleur zorgen dat jij het maximale uit jouw vlag haalt. In dit blog bespreken wij vijf belangrijke punten.

Lees verder

16-06-2021
 

De diepte in met magazines

Magazines laten drukken

Heb jij je klant veel te vertellen? Dan zijn magazines ideaal! Veel drukwerk en ander promotiemateriaal is vooral bedoeld om aandacht te trekken. Hoe anders is dat met magazines. Je hebt de ruimte om alle informatie te geven over wat jij te bieden hebt. Of het nu om diensten gaat, producten of bijvoorbeeld een programmaboekje voor de plaatselijke sportvereniging: met een magazine bereik je mensen pas echt. Maar hoe zorg je ervoor dat je magazine interessant is? Wat zijn belangrijke punten waar je op moet letten bij het opmaken van het magazine? Wij geven je een paar handige tips!

Lees verder

11-05-2021
 

Zo zorg jij dat klanten blijven plakken

stickers laten drukken

Stickers zijn op ontzettend veel manieren in te zetten. Denk maar eens terug aan je dag. Hoeveel stickers ben je, bewust of onbewust, tegengekomen? Bij het ontbijt, onderweg, op je werk: overal kom je stickers tegen. Ook niet zo gek, want een sticker is een marketingmiddel voor de langere termijn. Een sticker blijft immers plakken en dat betekent meer kans om het gewenste effect te bereiken. Maar waar moet je op letten bij het ontwerpen van een goede sticker? Wij hebben een paar punten op een rijtje gezet om je op weg te helpen!

Lees verder

13-04-2021