5 tips voor het beste rollup banner design

spandoek ontwerpen online

Als we het over onze meest populaire producten hebben, dan staat de rollup banner bovenin de lijst. Niet zo gek ook, want het is een product dat op veel manieren ingezet kan worden. Natuurlijk op beurzen en markten een gewild product, maar ook in bijvoorbeeld winkels perfect als tijdelijke of verplaatsbare informatievoorziening. Net als bij het andere drukwerk, haal je pas het maximale uit het product met een goed ontwerp. In dit blog geven wij jou vijf gouden tips om tot het perfect ontwerp te komen. Lees je mee?

Lees verder

28-11-2022
 

Je eigen krant drukken

Je eigen krant drukken

Altijd de wens gehad om je eigen krant te laten drukken? Kranten kunnen voor zoveel doeleinden gebruikt worden. Natuurlijk als nieuwskrant en reclamefolder, maar denk ook aan een creatieve menukaart of bedrijfskrant! In dit blog laten we zien hoe het ontwerpen van een krant in zijn werk gaat.

Lees verder

28-11-2022
 

Waarom cadeaubonnen verkopen een goed idee is

Waarom cadeaubonnen verkopen een goed idee is

Verkoop je nog geen eigen cadeaubonnen, giftcards of waardecheques? Zonde! Met een cadeaubon kun je via je huidige klanten jouw klantenbestand eenvoudig vergroten. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een aantrekkelijke cadeaubon maken. Wij geven je tips!

Lees verder

14-11-2022
 

Foto afdrukken: dibond, plexiglas of toch canvas?

foto op dibond

Je hebt een mooie foto die je wilt laten drukken voor aan de muur. Maar waar kies je voor? Er is zoveel keuze, dat het kiezen nog wel eens lastig is. Je wilt natuurlijk wel het beste en mooiste materiaal voor die ene foto. Daarom helpen wij jou met het maken van de juiste keuze. Wij zetten de drie meest populaire opties voor jou op een rijtje: dibond, plexiglas en canvas. Lees snel verder!

Lees verder

14-11-2022