Plaatmateriaal in alle vormen en maten!

Vormen en maten plaatmateriaal

Wil je graag plaatmateriaal bedrukken? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dat snappen we! In de wereld van plaatmateriaal drukken heb je de keuze uit veel verschillende materialen. Van een foto op forex of een foto op aluminium tot jouw ontwerp geprint op foam of trespa. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. We vertellen je graag meer over 5 meest populaire soorten plaatmateriaal die je bij Reclameland kunt bedrukken en bestellen. Lees je mee?

Lees verder

20-01-2022
 

Hoe wordt contour gesneden drukwerk gemaakt?

contour drukwerk

Naast dat je drukwerk in de gebruikelijke vierkante of rechthoekige vorm kunt bestellen, kun je ook kiezen om jouw ontwerp helemaal in een eigen contour / vorm te laten snijden. Op onze Zünd snijmachine snijden wij dagelijks de meest uiteenlopende vormen. Met zo'n eigen contour weet je zeker dat je nóg meer opvalt. Jouw drukwerk zal hierdoor nog meer in de spotlights staan en de aandacht krijgen die het verdiend. Maar hoe gaat dat nu precies in zijn werk, dat contour snijden? En welk materiaal kun je allemaal contour laten snijden? Je leest het in dit blog!

Lees verder

18-01-2022
 

De juiste inktdekking voor je drukwerk

Drukbestand aanleveren

Je staat er misschien niet bij stil, maar jouw drukwerk bestaat uit meerdere lagen inkt. Dit komt doordat wij (bijna) alles full colour bedrukken. Wat betekent dit voor jouw ontwerp? Hoe kun jij ervoor zorgen dat jouw ontwerp zo mooi mogelijk gedrukt wordt? We leggen het je uit in dit blog!

Lees verder

04-01-2022
 

Verschillende kleursystemen voor je drukwerk

Drukbestand aanleveren

Niet iedereen weet het misschien, maar er zijn veel verschillende kleursystemen. Ieder kleursysteem is weer bedoeld voor een eigen functie. Voor jouw ontwerp is het belangrijk dat je een bestand aanlevert met het juiste kleursysteem. Zo weet je zeker dat de kleuren van jouw ontwerp overeenkomen met de kleuren die gedrukt worden. Welke kleursysteem er zijn en welke jij moet hebben? Dat lees je in dit blog!

Lees verder

04-01-2022