Joshua

Netjes visitekaartjes bewaren

Joshua vertelt...

Visitekaartjes zijn kleine compacte kaartjes die je heel eenvoudig meeneemt. Maar om een beetje goed voor de dag te komen is het natuurlijk wel van belang dat je je visitekaartjes netjes houdt. Dus geen gevouwen hoekjes en beschadigingen. Hoe je je visitekaartjes het best kunt bewaren?

visitekaartjes bewaren

Doosje voor visitekaartjes

Als je bij ons je visitekaartjes digitaal bestelt, ontvang je hier altijd een gratis doosje bij. Dit doosje is erg makkelijk om al je visitekaartjes bijeen te houden. We zien hem dan ook vaak bij onze klanten op het bureau staan of in het ladekastje. Leuk is ook dat het doosje twee inkepingen heeft waarin je je visitekaartje kunt doen. Zo weet je zeker dat jouw collega niet per ongeluk met jouw visitekaartjes op een beurs loopt.

visitekaartjes opbergdoosje
visitekaartjeshouder zwart
visitekaartjeshouder zilver

Visitekaartjeshouder

Naast ons doosje kun je ervoor kiezen om een visitekaartjeshouder te bestellen. Wij hebben ze in zilver en zwart. De houder is makkelijk te openen, te sluiten en natuurlijk om mee te nemen. En, niet onbelangrijk, je visitekaartjes kun je hierin netjes bewaren. In deze houder kun je 10 visitekaartjes kwijt. Omdat het een handig klein formaat heeft, stop je deze eenvoudig in je broekzak of tas zonder dat je kaartjes beschadigen. Zo laat je zeker een goede indruk achter!

visitekaartjes portemonnee
visitekaartjes map
visitekaartjeshouder bureau

Visitekaartjes opbergen

Naast het meenemen van visitekaartjes is het handig als je visitekaartjes makkelijk kunt bewaren. Natuurlijk steek je een ontvangen visitekaartje eenvoudig in je portemonnee, maar het kaartje wordt er niet mooier op. Zo zijn er speciale bureauhouders waarin je je visitekaartjes kunt plaatsen en heb je tijdens het werk altijd je contacten bij de hand. Een andere manier om je ontvangen kaartjes te bewaren is in een mapje. Dit mapje bevat speciale vakjes waarin het standaard formaat visitekaartjes passen. Zo blijven alle visitekaartjes netjes en heb jij een goed overzicht!

Wil je meer weten over visitekaartjes? In ons vorige blog vertelt Klaas-Jan over digitaal en offset drukken van visitekaartjes!

Tags: visitekaartjes, bewaren, visitekaartjeshouders

22-06-2016
 
 

Reacties