0 producten € 0,00

Visitekaartjes drukken

Goedkoop de mooiste visitekaartjes drukken, dat doet u natuurlijk bij Reclameland. Zo bestelt u al 500 stuks, dubbelzijdig in kleur gedrukt, voor slechts 22,95. En dat is inclusief verzending! Van kleine oplages tot duizenden exemplaren: bij ons kunt u altijd terecht. Met de keuze uit verschillende papiersoorten is een visitekaartje maken naar uw wensen eenvoudig.

Wilt u de visitekaartjes extra snel in huis hebben? Met een spoedlevering wordt uw drukwerk de volgende werkdag al geleverd. Dat is nog eens snel!

Start met bestellen »

 • Eigen aantal visitekaartjes drukken altijd mogelijk
 • Visitekaartjes met spoed? Vandaag voor 20:00 in spoed besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending op alle visitekaartjes bestellingen
visitekaartjes drukken

Kies een vouwwijze:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop visitekaartjes drukken

visitekaartjes drukken

Visitekaartjes drukken en uitdelen is nog altijd één van de populairste en effectiefste manieren voor het uitwisselen van gegevens. Zeker op beurzen en evenementen kunt u eigenlijk niet zonder. Met de ruime keuze uit verschillende papiersoorten en afwerkingen maakt u altijd een visitekaartje dat bij u en uw uiting past. Zo komt u altijd professioneel voor de dag, waar u ook bent!

Gevouwen visitekaartjes of ongevouwen visitekaartjes, in een standaard of eigen formaat en altijd tegen een vaste, lage prijs. Onze prijs in inclusief de kosten voor verzending en zonder vervelende reclame achterop.

Doordat wij de productie volledig in eigen huis hebben, is visitekaartjes laten drukken bij ons altijd goedkoop. Dat, samen met de hoge kwaliteit en de razendsnelle levering, maakt dat Reclameland hét adres is voor al uw zakelijk drukwerk.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Visitekaartje formaat en meer

Verreweg het populairste formaat voor het drukken van een visitekaartje, is 5,5 x 8,5 cm. Dit formaat is handzaam en gemakkelijk op te bergen in bijvoorbeeld een portemonnee. Ook zijn de meeste visitekaartjeshouders speciaal gemaakt voor dit formaat. Zijn dit niet de afmetingen waar u naar op zoek bent? Met de optie ‘Eigen maat’ vult u de gewenste maten in. De visitekaartjes drukken wij vervolgens exact op deze grootte. Zo vindt u altijd een passend exemplaar!

Gevouwen visitekaartjes

Naast de standaard ongevouwen visitekaartjes, kunt u deze ook bestellen met een vouw in het midden. Het gesloten formaat is dat geval 5,5 x 8,5. Er zijn twee manieren waarop deze gevouwen kunnen worden:

 • Staand 4-zijdig met de vouw over de lange zijde
 • Dwars 4-zijdig met de vouw over de korte zijde

In beide gevallen verdubbelt de grootte en heeft u dus twee keer zoveel ruimte voor uw ontwerp. De gevouwen visitekaartjes worden ongevouwen, maar met een rillijn geleverd.

Digitaal of offset visitekaartjes drukken

Bij Reclameland zijn er twee druktechnieken waarmee wij visitekaartjes drukken. Het grote voordeel voor u is dat u voor iedere oplage bij ons terecht kunt. De kleine oplage wordt digitaal geprint op één van onze HP Indigo persen. Dezelfde hoge kwaliteit als het traditionele offset drukken, maar dan ook voor kleine oplages. Voor de grote oplages gebruiken wij de Komori offset pers. Visitekaartjes drukken gaat hierop ontzettend snel. Dus ook voor de grote oplages gelden de snelle levertijden. En in veel gevallen kunt u zelfs ook kiezen voor een levering op de volgende werkdag.

Papiersoorten

Met de keuze uit verschillende papiersoorten, maakt u van het drukwerk eenvoudig iets persoonlijks. Iedere papiersoort heeft een eigen uitstraling, dus er is altijd één te vinden die bij u past. Populair is bijvoorbeeld het 350 grams mat mc papier. Op dit gecoate papiersoort komen kleuren maximaal naar voren en heeft voor een scherpe prijs een professioneel visitekaartje. Op zoek naar een andere papiersoort? Hieronder een overzicht met alle verschillende papiersoorten voor het drukken van uw visitekaartje.

Papiersoort Digitaal Offset PMS Spoed
280 grams linnenpersing
300 grams kraftkarton
300 grams natuurkarton wit
300 grams recyclingpapier
300 grams recyclingpapier Paperwise
300 grams metallic goud/zilver/parelmoer
300 grams biotop
300 grams Conqueror vergé
350 grams mat mc
350 grams Tintoretto Gesso

Visitekaartjes maken met korting

Visitekaartjes maken wordt binnen een bedrijf niet vaak gedaan voor één persoon. Meerdere personen en functies hebben hun eigen contactgegevens en dus ontwerp. Bij Reclameland bestelt u daarom meerdere ontwerpen met een mooie korting. Zo bent u dus extra goedkoop uit, nog bovenop de al erg lage standaardprijs. Via de volgende stappen profiteert ook u direct:

 1. Selecteer de specificaties voor één kaartje, zoals het formaat, het papiersoort en de oplage
 2. Klik op de prijs van de oplage per ontwerp/visitekaartje
 3. Hier kunt u vervolgens kiezen voor het aantal ontwerpen en direct de korting zien, die automatisch berekend wordt.
 4. U kunt voor ieder ontwerp een uniek drukbestand aanleveren.

PMS visitekaartjes drukken

Full colour is bij visitekaartjes drukken de populairste optie. Goedkoop en toch haarscherp en kleurrijk geprint. PMS is een ander kleursysteem, waarbij vooral de kleurvastheid belangrijk is. Ieder visitekaartje met dezelfde PMS kleuren zal er dan ook exact dezelfde kleur hebben. Kiest u voor een PMS bedrukking, dan kunt u gebruikmaken van alle standaard kleuren. Er zijn een aantal kleuren waarvoor een uitzondering geldt. Deze kleuren zijn onder andere goud, zilver, metallic en fluor. Wilt u toch een ontwerp voor uw visitekaartje maken met deze kleuren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Extra afwerkingen

Om uw visitekaartje iets extra’s te geven of nog persoonlijker te maken, zijn er verschillende manieren van extra afwerken. Wij zetten de opties voor u op een rijtje:

visitekaartjes hoekradius
 • Glans laminaat | Het volledige kaartje wordt enkel- of dubbelzijdig voorzien van een transparante hoogglanzende afwerking. Dit zorgt voor bescherming en geeft extra stevigheid
 • Mat laminaat | Het volledige kaartje wordt enkel- of dubbelzijdig voorzien van een matte en satijnachtige afwerking. Ook deze afwerking zorgt voor bescherming en extra stevigheid.
 • Spot UV lak | Laat bepaalde elementen van uw ontwerp extra glanzen. Met de spot UV worden de door u aangewezen elementen glanzend gemaakt. De rest van het kaartje blijft mat.
 • Reliëf lak | Vergelijkbaar met de afwerking ‘Spot UV lak’ met als toevoeging dat deze afwerking op het papier blijft liggen. De aangegeven elementen zijn iets opgedikt en dus voelbaar zijn in het eindresultaat.
 • Goudfolie | Goudkleurige folie dat middels warmtepreging wordt aangebracht op het papier. U geeft zelf de elementen aan waar de goudfolie mag komen.

Let op: niet elke afwerking is mogelijk met alle papiersoorten.

Ontwerp voor visitekaartje maken

Er zijn verschillende manieren waarop u een ontwerp voor een visitekaartje kunt maken. Allereerst kunt u natuurlijk aan de slag in één van de externe opmaakprogramma’s. Houd de werktekening of het template bij de hand, zodat u zeker weet dat u met de juiste formaten en marges werkt. Dit zorgt voor het mooiste eindresultaat. Het kant-en-klare drukbestand uploadt u vervolgens eenvoudig bij uw bestelling.

Heeft u nog geen drukklaar bestand? Dan kunt u een eigen visitekaartje maken in onze gratis online ontwerptool. Hier kunnen logo’s, teksten, foto’s en andere elementen toegevoegd worden. Zo kunt u - ook als u geen grafische kennis heeft - eigen visitekaartjes drukken!

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

Naast al het voornoemde bieden wij nog veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw onderneming helemaal finetunen of zelfs opteren voor een hele nieuwe look & feel. Zo kiest u bijvoorbeeld voor: