0 producten € 0,00

Visitekaartjes maken & drukken

De mooiste visitekaartjes drukken doet u natuurlijk bij Reclameland. Altijd voordelig, gratis verzending en een razendsnelle levering. Visitekaartjes bestellen kan al vanaf 50 stuks tot grote oplages van wel 100.000 stuks. Met de keuze uit verschillende papiersoorten en volledig in kleur bedrukt, vindt u bij ons altijd waar u naar op zoek bent.

Uw visitekaartjes extra snel in huis hebben? Kies voor een spoedlevering om het drukwerk de volgende werkdag al geleverd te krijgen!

Start met bestellen »

 • Keuze uit maar liefst 11 papiersoorten
 • Vandaag voor 18:00 in spoed besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending op alle visitekaartjes bestellingen
visitekaartjes drukken

Kies een vouwwijze:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Visitekaartjes drukken bij Reclameland

visitekaartjes drukken

Reclameland is dé online drukkerij voor het drukken van uw visitekaartjes. Het is nog altijd één van de effectiefste en meeste gebruikte manieren voor het uitwisselen van gegevens. Met name zakelijk op beurzen, evenementen of andere contactmomenten kunt u niet zonder een goed exemplaar. Om visitekaartjes te maken die bij u en uw uiting passen, heeft u bij Reclameland volop keuze uit papiersoorten en afwerkingen. Op die manier haalt u altijd het maximale uit het drukwerk.

Het meest gekozen formaat voor een ongevouwen visitekaartje maken is het formaat 8,5 x 5,5 cm. Maar er zijn nog zoveel meer opties. Zo kunt u ook kiezen voor een gevouwen variant, waarbij de vouw over zowel de korte als de lange zijde kan komen. En natuurlijk is een eigen formaat ook mogelijk, want al het drukwerk wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Altijd gratis verzending vanuit onze eigen productiehal.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De mooiste papiersoorten

Een visitekaartje vertegenwoordigt uw bedrijf en dus is het belangrijk dat u kiest voor iets dat bij u en uw onderneming past. Bij Reclameland hebben we daarom een selectie gemaakt van de mooiste papiersoorten, zodat u altijd zeker weet dat u goed voor de dag komt. Het materiaal 350 grams mat mc is hierbij een populaire optie en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De kleuren komen op dit gecoate papier optimaal naar voren. Naast deze optie, zijn er nog meer papiersoorten waar u uw visitekaartje op kunt laten drukken, waaronder ook duurzame opties. Een overzicht van de verschillende papiersoorten vindt u hieronder:

Papiersoort Digitaal Offset PMS Spoed
280 grams linnenpersing
300 grams kraftkarton
300 grams natuurkarton wit
300 grams recyclingpapier
300 grams recyclingpapier Paperwise
300 grams metallic goud/zilver/parelmoer
300 grams biotop
350 grams mat mc
350 grams Tintoretto Gesso

Korting op uw visitekaartjes

Extra voordelig visitekaartjes bestellen? Met de combinatie korting maakt Reclameland het wel heel goedkoop! Bestel voor meerdere personen eenzelfde aantal met dezelfde specificaties en u krijgt van ons een mooie korting. Zo betaalt u nog minder dan de al heel scherpe prijs. Hoe u deze korting krijgt? Volg de onderstaande stappen:

 1. Stel één kaartje samen (formaat, papiersoort, afwerking);
 2. Klik op de prijs achter het aantal dat u per naam/ontwerp wilt ontvangen;
 3. Selecteer om hoeveel verschillende ontwerpen het gaat;
 4. De korting wordt automatisch berekend en u kunt de bestelling verder afronden.

PMS visitekaartjes

Er zijn twee kleurprofielen waarmee wij uw visitekaartjes kunnen drukken: full colour en PMS. In verreweg de meeste gevallen wordt er gekozen voor een full colour bedrukking. Hiermee kunnen namelijk ook bijvoorbeeld afbeeldingen en/of foto’s gedrukt worden. Hecht u veel waarde aan kleurvastheid van uw huisstijl? Dan is PMS een goede optie. PMS staat voor Pantone Matching System en hierbij weet u altijd zeker dat kleuren exact hetzelfde zijn. Bij Reclameland kunt u kiezen uit één of twee PMS-kleuren voor het maken van een visitekaartje.

Luxe visitekaartjes

Met luxe visitekaartjes maken zorgt u voor een nog professionelere uitstraling en zal het ontwerp ook langer in het hoofd van de ontvanger blijven zitten. Voor de afwerking zijn er verschillende opties. Voor extra stevigheid en bescherming is de afwerking met een glans laminaat of een mat laminaat ideaal. De volledige voor- en achterzijde wordt hierbij voorzien van een transparante laag. Naast extra stevigheid zorgt het ook direct voor extra bescherming tegen krassen en andere invloeden van buitenaf.

Spot UV en foliedruk

Extra luxe afwerkingen zijn spot UV en foliedruk. Bij spot UV worden bepaalde delen van uw ontwerp glanzend gemaakt, waarmee deze extra in het oog zullen springen. Om dit effect extra te vergroten wordt zowel de voor- als achterkant voorzien van een (beschrijfbaar) mat laminaat. Een ideale manier om een slogan, een logo of een naam extra uit te lichten op het visitekaartje!

Foliedruk is op veel punten vergelijkbaar met spot UV. Het grote verschil hierbij is dat u bij foliedruk voor een specifieke kleur kiest. In dit geval is die keuze tussen goudfolie of koperfolie. De door u aangewezen stukken van het visitekaartje worden bedrukt met een koper- of goudfolie en zorgen voor een unieke uitstraling.

visitekaartjes ronde hoeken
 • Glans laminaat | Glanzende afwerking over de gehele voor- en/of achterzijde.
 • Mat laminaat | Matte afwerking over de gehele voor- en/of achterzijde
 • Spot UV lak | Afwerking waarbij bepaalde elementen in het ontwerp glanzend worden gemaakt. Altijd in combinatie met een dubbelzijdig mat laminaat (beschrijfbaar).
 • Foliedruk (goud of koper) | Afwerking waarbij bepaalde elementen in het ontwerp worden voorzien van een folie. Altijd in combinatie met een dubbelzijdig mat laminaat (beschrijfbaar).
 • Boorgat | Een boorgat met een doorsnede van 5 mm komt op 8 mm van de rand van het visitekaartje.
 • Ronde hoeken | Alle hoeken worden afgerond met een radius van 7 mm.

Visitekaartjes formaat

Verreweg het meest gekozen formaat voor visitekaartjes maken is 8,5 x 5,5 cm. Het is een ideaal formaat voor het uitdelen van (contact)informatie. Zo is het eenvoudig weg te steken in een portemonnee of op te bergen in een tas of jas- of broekzak. Kortom: een formaat groot genoeg voor de benodigde informatie die u wilt delen en klein genoeg om eenvoudig weg te steken en te bewaren.

Bent u op zoek naar een afwijkend formaat? Met de optie ‘Eigen maat’ voert u zelf het gewenste formaat in en maken wij het visitekaartje voor u op het door u ingevulde formaat.

Goed om te weten: het formaat voor gevouwen drukwerk is het altijd gesloten en gevouwen formaat.

Ontwerp voor visitekaartjes maken

Visitekaartjes maken wij altijd op basis van uw eigen drukbestand. Er zijn verschillende manieren om zo’n drukbestand te maken en bij ons aan te leveren. Heeft u (professionele) opmaaksoftware, dan kunt u eenvoudig daarin aan de slag. Goed om van tevoren de werktekening te downloaden en de aanleverspecificaties erbij te houden, zodat u precies weet waar uw drukbestand aan moet voldoen.

Heeft u nog geen drukbestand en wilt u toch visitekaartjes laten drukken? In dit geval is onze gratis online ontwerptool de oplossing! Hierin voegt u eenvoudig zelf logo’s, teksten, foto’s en andere elementen toe aan het ontwerp. Dus ook zonder enige grafische kennis kunt u uw eigen visitekaartje maken.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

Naast al het voornoemde bieden wij nog veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw onderneming helemaal finetunen of zelfs opteren voor een hele nieuwe look & feel. Zo kiest u bijvoorbeeld voor: