Marleen

Visitekaartjes gebruiken

Marleen vertelt...

Visitekaartjes kun je voor vele doeleinden gebruiken. Vrijwel altijd worden visitekaartjes gebruikt om te netwerken. Maar je kunt ze ook voor andere zakelijke doeleinden gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld als strippenkaart, afsprakenkaart of prijskaartje?

visitekaartjes gebruiken

Netwerken

Op visitekaartjes staan vaak gegevens als de naam van het bedrijf waar je voor werkt, je eigen naam en je contactgegevens hoe je te bereiken bent. Juist daarom worden visitekaartjes vaak gebruikt om mee te nemen naar bijvoorbeeld beurzen, zodat je eenvoudig je gegevens kunt achterlaten bij een potentiële klant.

visitekaartjes netwerken
visitekaartjes netwerken
visitekaartjes stempelkaart

Stempelen maar

Naast het uitwisselen van contactgegevens kun je je visitekaartje ook anders inzetten. Zo kun je het kaartje bijvoorbeeld gebruiken als strippenkaart of spaarkaart. Het enige dat je hoeft te doen is een ontwerp te maken, waarbij ruimte is voor stempeltjes of knipjes. Omdat je het formaat van een visitekaartje aanhoudt, is je kaartje altijd makkelijk te bewaren in bijvoorbeeld een portemonnee en wordt jouw kaartje nooit vergeten!

visitekaartjes stempelkaart
visitekaartjes prijskaartje

Prijskaartje

Als je aan het winkelen bent, kijk je vaak als eerst naar de prijskaartjes die aan de kleding hangen. Is het je wel eens opgevallen dat deze kaartjes vaak ook het formaat hebben van een visitekaartje? Ook hiervoor worden visitekaartjes dus vaak ingezet. Om het kaartje goed te kunnen bevestigen aan de kleding, kunnen we er een boorgat voor je in maken. Zo weet de klant wat het betreffende kledingstuk kost en weet jij zeker dat jouw kaartje nooit meer los laat. Ideaal!

Wil je meer weten over visitekaartjes? In ons vorige blog vertelt Saakje over het afwerken van visitekaartjes!

Tags: visitekaartjes gebruiken, netwerken, stempelkaart, prijskaartje

27-06-2016
 
 

Reacties