Herbert

Wat is gestanst drukwerk?

Herbert vertelt...

Januari is bij ons de maand die volledig in het teken staat van onze eigen productie. Elke week lichten we een druktechniek of -proces toe. Vandaag de laatste blog, waarin het drukwerk dat gestanst wordt centraal staat. Bij het stansen wordt drukwerk dat van papier gemaakt is in een bepaald vorm gesneden. Benieuwd wat welke producten wij allemaal stansen? Herbert vertelt je er meer over!header

Flessenhangers

Stansen is een extra bewerking na het drukken. Een voorbeeld van gestanst drukwerk zijn onder andere onze flessenhangers. Het stansmes is een soort van mal met hele scherpe randen die op het papier gedrukt wordt. Op deze manier blijft bijvoorbeeld alleen de vorm van de flessenhangers over. Voor de gestanste producten op de website hebben wij standaard een stansmes in huis. Zo heb jij het gestanste drukwerk net zo snel in huis als al het andere drukwerk. Ideaal!

Naar flessenhangers »
flessenhanger

Deurhangers

Ook onze deurhangers stansen we. Bij ons heb je de keuze uit standaard deurhangers en gevouwen deurhangers. In beide hangers stansen we een handige opening zodat je de hangers ook daadwerkelijk kunt ophangen. Omdat we het stansgat eruit stansen, is het van belang dat je hierin geen belangrijke informatie plaatst. Door deze opening blijft jouw reclameboodschap gegarandeerd hangen, letterlijk en figuurlijk!

Naar deurhangers »
stans

Offertemappen

Bij offertemappen heb je de keuze uit veel verschillende opties en mogelijkheden. Zo bestel de mappen met of zonder venster en kun je zelf de omvouwkleppen aan de zijkant kiezen. Daarnaast is het aan jezelf of je kiest voor een vulhoogte van 1 of 5 mm. Als we de offertemappen hebben gedrukt, zetten we onze stansmachine aan het werk en worden ze gestanst zoals jij hebt besteld! Uiteraard kun je altijd een eigen stansvorm laten maken. Jouw eigen stansvorm bewaren we dan bij ons, zodat je deze vaker kunt gebruiken. Makkelijk!

Naar offertemappen »
offertemap

Wil je meer weten over onze eigen productie? In ons vorige blog vertelt Desiree alles over print drukwerk!

Tags: stansen

30-01-2017
 
 

Reacties