0 producten € 0,00

Offertemap / presentatiemap bedrukken

Met offertemappen bedrukken deelt u documenten als offertes en contracten op een professionele en persoonlijke manier uit. Bij Reclameland bepaalt u zelf wat er op de offertemappen geprint moet worden. Een logo in uw eigen huisstijl? Een mooie foto? Of past een pakkende tekst meer bij u? Het kan allemaal!

Start met bestellen »

  • Keuze uit verschillende papiersoorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
offertemappen drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het aantal delen en kleppen:

Kies een vulhoogte:

Met of zonder venster:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Offertemap bedrukken bij Reclameland

presentatiemap

Wilt u belangrijke (zakelijke) documenten op een professionele, nette en veilige manier meegeven aan uw klanten? Met de bedrukte offertemappen doet u het allemaal in één keer. De documenten zijn beschermd, worden netjes opgeborgen en u straalt met uw gepersonaliseerde offertemappen direct meer professionaliteit uit. Met de optionele slits geeft u ook nog eens gemakkelijk uw visitekaartje mee. Handig!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Wat is een offertemap?

Een presentatiemap bedrukken is eenvoudiger dan u denkt. Zo kunt u in onze gratis online ontwerptool uw eigen offertemap ontwerpen. In de tool uploadt u eenvoudig logo’s, afbeeldingen en tekst en maakt u zo uw eigen ontwerp. Dat is nog eens makkelijk een offertemap bestellen.

Verschillende papiersoorten

Offertemappen bestellen doet u bij Reclameland altijd op één van onze extra stevige papiersoorten. Uiteraard drukken wij alleen op FSC-gecertificeerd papier, waardoor u met een gerust hart uw drukwerk duurzaam kunt bestellen. De volgende papiersoorten zijn mogelijk voor de offertemappen:

  • 300 grams natuurkarton wit
  • 300 grams recyclingpapier
  • 300 grams biotop
  • 350 grams mat mc

U kunt offertemappen bedrukken met een enkel- of dubbelzijdig laminaat. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de offertemap aanzienlijk wordt verlengd. Hierbij is de keuze het glanslaminaat voor hoogglans effect of een matlaminaat voor een satijnachtige uitstraling. Naast bescherming geeft dit ook nog eens extra stevigheid en volume aan het materiaal.

Offertemap met logo ontwerpen

Bij Reclameland kunt u alles laten drukken op uw offertemappen: logo’s, foto’s, teksten en nog veel meer! Ga aan de slag met een ontwerpprogramma naar keuze en maak een ontwerp dat voldoet aan uw wensen. Niet de beschikking over een ontwerpprogramma? Ga dan aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Hierin kunt u verschillende elementen zoals logo’s, foto’s en teksten uploaden en samenvoegen om zo uw eigen offertemap maken.

presentatiemap bedrukken

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: