Vera

Wanneer gebruik je welk type menukaart?

Vera vertelt...

Juni staat bij ons in het teken van horeca drukwerk. Om de week lichten we een aantal producten uit en vertellen we wat voor leuks jij kunt gebruiken voor je festival, restaurant of lunchroom. Deze week vertellen we iets over menukaarten. Vera vertelt!

header

Menukaarten staand

Staande menukaarten hebben de karakteristieke vorm van een baliedisplay. Dit type menukaart zie je vaak op tafels staan in lunchrooms en cafetaria’s. Wij bieden dit type standaard aan in 4 verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor een DIN lang, driehoek klein, driehoek groot en piramide. Volop keuze dus om jouw gerechten op de kaart te zetten!

Menukaarten staand

Menukaarten gevouwen

Bij restaurants is de gevouwen menukaart het populairst. Omdat je deze in verschillende formaten kunt bestellen, is er altijd een geschikte variant voor jou. Daarnaast bieden we 3 verschillende vouwwijzes aan. Bij een enkele vouw (4-zijdig) wordt de folder 1 keer in het midden gevouwen en bij de wikkelvouw worden de twee buitenste flappen naar binnen gevouwen. De derde variant is een zigzagvouw. Hierbij zijn de flappen in tegengestelde richting worden gevouwen. De keuze is reuze!

Menukaarten gevouwen

Menukaarten geniet

Geniete menukaarten doen het ook altijd erg goed. We drukken ze vaak en veel en kunnen het ook snel leveren. In veel gevallen heb je ze zelfs de volgende dag al in huis! We drukken geniete menukaarten dubbelzijdig op mat, glanzend of recyclingpapier. Komen je menukaarten vaak in aanraking met vocht? Dan adviseren we je om een afwerking met UV lak of mat folie te kiezen. Zo kun je je kaarten afnemen met een licht vochtig doekje en kun je deze telkens opnieuw gebruiken. Ideaal!

Menukaarten geniet

Wil je meer weten over horecadrukwerk? In ons vorige blog vertelt Sietse alles over polsbandjes!

Tags: menukaarten, menukaart, menu, kaarten, kaart, horeca

26-06-2017
 
 

Reacties