0 producten € 0,00

Menukaarten drukken

Uw eigen menukaart drukken? Menukaarten voor de horeca drukken wij snel en voordelig in alle soorten en maten. Of het gaat om een prijslijst in uw cafetaria, een drankkaarten voor een kroeg of juist een luxe menukaart voor uw restaurant: u vindt het allemaal bij Reclameland! En dat allemaal met een razendsnelle levering.

Menukaarten drukken doen wij op verschillende manieren. Met de keuze uit verschillende afwerkingen is er altijd een exemplaar die bij u past!

Meer informatie

 • Keuze uit 5 soorten menukaarten
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander horeca drukwerk.

menukaarten drukken

Menukaart drukken

menukaart drukken

U als horecaondernemer kunt niet zonder: eigen menukaarten drukken. Deze wordt ook wel gezien als het visitekaartje van de horeca. Haal het maximale uit uw onderneming en ga voor een gepersonaliseerd menukaart. Perfect afgestemd op uw huisstijl, uitstraling en doelgroep!

Reclameland is met het dagelijks drukken van honderden menukaarten een echte expert. Altijd het mooiste drukwerk, haarscherpe en kleurrijke afbeeldingen geprint op de beste materialen. En dat allemaal tegen scherpe prijzen én met een razendsnelle levering. Met de keuze uit verschillende soorten en afwerkingen vindt u altijd een de menukaart waar u naar op zoek bent.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende soorten

Voor het laten drukken van een menukaart zijn er verschillende opties en mogelijkheden. Naast de vele papier- en materiaalsoorten, zijn er ook verschillende afwerkingen waar u uit kunt kiezen. Hieronder een overzicht van de verschillende opties:

 • Ongevouwen menukaart

  Kort en bondig uw aanbod laten zien, dat kan met de ongevouwen menukaart. Er zijn twee zijdes die bedrukt kunnen worden. Verkrijgbaar in verschillende formaten, inclusief ‘Eigen maat’, afwerkingen en papiersoorten.

 • Gevouwen menukaarten

  Met een gevouwen menukaart zijn er vier zijdes die bedrukt kunnen worden. Met een vouw in het midden ontstaat er een soort boekvorm. Verkrijgbaar in verschillende formaten, afwerkingen en papiersoorten.

 • Geniete menukaart

  Een menukaart in boekvorm, dat is de geniete variant. Te bestellen vanaf 8 pagina’s die gebonden worden door middel van twee nietjes in de rug. Verkrijgbaar in verschillende formaten, afwerkingen en papiersoorten.

 • Menukaart met spiraalbinding

  De losse pagina’s van de menukaart met spiraalbindingen worden door een wire-O bij elkaar geboden. De wire-O of spiraalbinding is te bestellen in verschillende kleuren en wordt qua grootte aangepast op het aantal pagina’s. Verkrijgbaar in verschillende formaten, afwerkingen en papiersoorten.

 • Staande menukaart

  Populair als tafelkaart of om op een bar of balie neer te zetten. Met de verschillende opties kunt u eenvoudig gerechten of dranken uitlichten. Er zijn maar liefst vier verschillende varianten waar u uit kunt kiezen. Verkrijgbaar in verschillende formaten, afwerkingen en papiersoorten.

Extra afwerking voor uw menukaart

Wilt u de levensduur van uw menukaart eenvoudig verlengen? Dan is een extra afwerking in de vorm van laminaat aan te raden. Deze transparante matte of glanzende laag wordt over het drukwerk aangebracht. Hierdoor is zowel het materiaal als de opdruk beter bestand tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. De levensduur van de menukaart wordt hiermee flink verlengd.

Wilt u een menukaart die helemaal water- en scheurbestendig is? Kies dan voor het Yupo blue materiaal. Deze kan, ook zonder afwerking, tegen onder andere vocht.

Menukaart ontwerpen en drukbestand aanleveren

Een menukaart ontwerpen en aanleveren kan eenvoudig en snel bij Reclameland. Het bestand kunt u aan de hand van de werktekening opmaken in een ontwerpprogramma. Hierbij kunt u denken aan programma’s zoals InDesign en Illustrator. Het kant-en-klare drukbestand upload u vervolgens gemakkelijk tijdens de bestelling.

Voor een aantal varianten kunt u ook aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Hierin voegt u zelf de mooiste foto’s en teksten toe om uw eigen ontwerp te maken. Deze optie geldt niet voor het meerbladige drukwerk. Wilt u een menukaart drukken met meerdere pagina’s? Dan is er een drukklaar PDF-bestand nodig.

Veelgestelde vragen over menukaarten
Een menukaart maken kan het beste in een professioneel opmaakprogramma. Hiermee krijgt u het beste resultaat en het mooiste drukwerk. Voor menukaarten in niet-boekvorm kunt ook onze gratis online ontwerptool gebruiken.
Een menukaart is een overzicht waarin u als horeca ondernemer laat zien wat u te bieden heeft. Dat wat u te bieden heeft moet duidelijk naar voren komen. De invulling en de uitstraling kunt u aanpassen naar uw huisstijl of een stijl die bij u past. Tips voor het maken van een menukaart vindt u op onze blogpagina.
Nee, een gratis fysieke proefdruk is niet mogelijk. Een de meeste gevallen krijgt u wel een digitale drukproef te zien van uw ontwerp.
Er is niet één perfect formaat voor een menukaart. Wat het beste formaat voor een menukaart is, is heel persoonlijk. Populaire formaten zijn A4, A5 of DIN lang. Maar wellicht is een ander formaat voor u wel beter. Bij Reclameland heeft u vollup keuze uit verschillende formaten en afwerkingen.

De meeste menukaarten zijn van papier gemaakt en zijn dus niet volledig water bestendig. Een afwerking in de vorm van een laminaat zorgt ervoor dat de bedrukte zijden tegen een beetje vocht kunnen. De opstaande randen blijven onbewerkt en zullen niet tegen vocht kunnen. Belangrijk om de kaarten zo min mogelijk in contact met vocht te brengen voor een langere levensduur.

Wilt u een volledig waterbestendige menukaart? Kies dan voor het Yupo blue materiaal.

menukaart laten drukken

Meer horeca drukwerk

Naast menukaarten drukken bieden we veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: