0 producten € 0,00

Menukaarten drukken en laten maken

Op zoek naar een gevouwen kaart, met spiraalbinding of een staande menukaart? Bij Reclameland kan alles. Kies uw favoriet en wij gaan nog dezelfde dag voor u aan de slag!

Meer informatie

  • Keuze uit 5 soorten menukaarten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander horeca drukwerk.

menukaarten drukken

Menukaart laten drukken

menukaart drukken

Ieder restaurant, café en hotel heeft zijn eigen uitstraling, huisstijl en doelgroep. Een horeca menukaart moet daarop aansluiten. Het is het visitekaartje van uw etablissement en het succes van uw onderneming valt en staat met de inhoud van de kaart. Daar moet dus tijd en aandacht aan worden besteed.

Omdat wij als geen ander weten wat de waarde van een menukaart is, zijn deze bij Reclameland altijd van hoge kwaliteit. Smaken verschillen, ook qua menukaart, en dus kunnen wij de horeca menukaarten drukken op meerdere papiersoorten en met verschillende afwerkingen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar met enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. Dat betekent letterlijk uw eigen menukaart maken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Horeca menukaarten maken en ontwerpen

Wij zullen uw menukaart drukken zoals u wenst. Wilt u uw eigen menukaart ontwerpen? Ook dat kan bij ons. Zo is ons InDesign template eenvoudig te downloaden tijdens het bestelproces en kunt u zelf uw eigen menukaart samenstellen. Handig!

Bent u op zoek naar meer horeca drukwerk? Kijk dan eens bij onze persoonlijke placemats en bierviltjes.

Menukaart drukken voor horeca

Wij begrijpen dat lunch- of dessertkaarten tegen een stootje moeten kunnen. Wij adviseren dan ook om horeca menukaarten met een UV lak of mat folie af te werken. Zo kunt u uw menukaart altijd afnemen met een vochtig doekje, mocht er bijvoorbeeld op zijn gemorst. Is de kaart slechts voor eenmalig gebruik, zoals in het geval van een bruiloft, jubileum of andere unieke gebeurtenis? Uw prachtige menukaart laten drukken zonder extra afwerking is uiteraard ook mogelijk bij Reclameland!

menukaart laten drukken

Meer horeca drukwerk

Naast menukaarten drukken bieden we veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: