0 producten € 0,00

Menukaarten met spiraalbinding drukken

Voor menukaarten met spiraalbinding bent u bij Reclameland aan het juiste adres.

Altijd full colour gedruk op één van de vele verschillende papiersoorten inclusief verschillende afwerkingsmogelijkheden. Al te bestellen vanaf 1 stuks, tegen een scherpe prijs!

Start met bestellen »

  • Kies eigen aantal en formaat
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
menukaarten drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Staand of dwars:

Kies hier of u de pagina's staand of liggend wilt hebben.

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope menukaarten met spiraalbinding drukken

menukaarten met spiraalbinding drukken

Menukaarten met spiraalbinding kunt u goedkoop bestellen bij Reclameland. En moet het snel? In veel gevallen kunnen menukaarten drukken en de volgende werkdag al leveren!

Onze menukaarten met spiraalbinding zijn van hoge kwaliteit. Uw ontwerp wordt dubbelzijdig gedrukt op vele papiersoorten. U kunt uw drukwerk dus zo luxe maken als u zelf wilt. Laat ze niet alleen drukken voor gerechten, maar gebruik ze ook als bijvoorbeeld drankkaarten.

Drukwerk in de horeca moet tegen een stootje kunnen, dat begrijpen wij heel goed. Als het veel in aanraking komt met vocht dan raden we aan om een afwerking met glans folie of mat folie te kiezen. Door deze afwerking is het materiaal af te nemen met een licht vochtig doekje. Zo krijgt u ze gemakkelijk schoon als klanten er bijvoorbeeld koffie op morsen en zijn ze opnieuw te gebruiken, elke keer weer.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Digitale druk

Menukaarten met spiraalbinding kunt u bij Reclameland in ieder gewenst aantal bestellen. En dat al vanaf 1 stuks! De digitale oplages produceren we met HP Indigo drukpersen. De kwaliteit van deze persen is vrijwel identiek aan offset drukwerk. Onze volledig eigen productie zorgt ervoor dat u het drukwerk eventueel de volgende werkdag al in huis kan hebben!

Verschillende wire-o kleuren

Voor de afwerking kunt u kiezen uit verschillende kleuren spiraalbinding - ook wel wire-O genoemd - : zilver, wit en zwart. Daarnaast kunnen we optioneel een transparante cover voorop plaatsen. Dit kunt u als optie aangeven na het selecteren van de gewenste specificaties. Bestellen kan al vanaf 8 pagina's t/m een maximum van 240 pagina's.

Papierkeuze

Door ons grote assortiment aan papiersoorten is er genoeg keuze om uw wire-O menukaarten op de drukken. Naast het populaire glans en mat bieden we ook het exclusievere en milieuvriendelijke recyclingpapier aan. Naast onze vele papiersoorten kunt u ook kiezen tussen verschillende formaten en afwerkingen.

Extra afwerkingen

We kunnen uw wire-O menukaarten op verschillende manieren afwerken. Dit kunnen we doen:

  • De cover afwerken, met glansfolie of matfolie.
  • Met transparante cover, deze plaatsen we voor de cover.
  • Per stuk insealen, handig voor een mailing.

Belangrijk om te weten bij menukaarten met spiraalbinding drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het boekwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Kiest u bijvoorbeeld voor 40 pagina's, dan heeft u dus 36 pagina's binnenwerk.