0 producten € 0,00

Gevouwen menukaarten maken

Goedkoop gevouwen menukaarten drukken bij Reclameland. Met de keuze uit vele formaten en vouwwijzen maakt u eenvoudig een exemplaar dat precies bij u past. Van glanzend tot recyclingpapier, we hebben het allemaal.

In zowel standaard maten, als de optie voor uw eigen gekozen formaat.

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
gevouwen menukaarten drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een vouwwijze:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope gevouwen menukaarten drukken

gevouwen menukaarten drukken

Gevouwen menukaarten drukken kan bij Reclameland. Van bakkerijen tot cafetaria's, wij zorgen voor de perfecte uitstraling van uw producten. Op zoek naar een andere afwerking? Menukaarten drukken doen wij alle soorten en maten!

Als het drukwerk veel in aanraking komt met vocht dan raden we aan om een afwerking met glans folie of mat folie te kiezen. Je kunt het materiaal eenvoudig afnemen met een licht vochtig doekje. Zo zijn ze telkens weer opnieuw te gebruiken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Grote of kleine oplages

Voor zowel grote als kleine oplages gevouwen menukaarten bent u bij ons aan het juiste adres. Al te bestellen vanaf 25 stuks en tot standaard 100.000 stuks. Voor welke oplage u ook kiest: wij leveren altijd de beste kwaliteit en werken tegelijk zo goedkoop en voordelig mogelijk. Dit resulteert in het digitaal drukken van de kleine oplages. Onze HP Indigo's zijn hier uitermate goed geschikt voor. Grote aantallen drukken we op onze offset drukpersen. Wij hebben 24 uur per dag, de nieuwste Komori persen in onze eigen productiehal draaien. Zie ook de eigen productie van Reclameland.

Belangrijk om te weten: Alle gevouwen menukaarten van 250 gram of zwaarder wordt plano/gerild (ongevouwen) geleverd. Dit wordt gebaseerd op verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de looprichting van het papier, formaat en oplage. Hierin is op voorhand geen keuze te maken.

Van glanzend- tot recyclingpapier

Van 4 tot 6-zijdig, van glans tot recyclingpapier en van gestreken tot ongestreken papier. Wij drukken op vele verschillende materialen. U heeft tijdens het bestellen zelf de keuze uit de verschillende papiersoorten.

Een groot onderscheid in papier is tussen 'gestreken' en 'ongestreken' papier:

  • Gestreken papier voelt glad aan. Het gestreken papier waar wij op drukken is maar liefst driemaal gestreken, hierdoor is het effect maximaal. Gestreken papier kan zowel een matte als een glanzende uitstraling hebben. Drukwerk op gestreken papier, worden vaak gebruikt door commerciële partijen. Het gestreken papier van Reclameland is te herkennen aan de letters 'mc' (machine coated) achter het papiersoort.
  • Ongestreken papier voelt ruw aan. U kunt de vezels van het papier voelen. Briefpapier drukken we bijvoorbeeld altijd op ongestreken papier en is hierdoor zeer goed beschrijfbaar. Organisaties die een milieuvriendelijke of natuurlijke uitstraling willen, kiezen vaak voor ongestreken papier.

Verschillende formaten en vouwwijzen

Welke formaten kunnen staand of dwars, 4 of 6-zijdig gevouwen worden? Al deze informatie over de formaten en vouwwijzen, staan in het onderstaande overzicht. Handig om te weten:

  • De ril en vouw bij een eigen formaat, zit in het midden
  • Op zoek naar andere formaten of vouwwijzen? Kijk dan eens bij folders drukken.
Staand Dwars Wikkelvouw Zigzagvouw
4-zijdig
6-zijdig

Hieronder leest u meer informatie over de verschillende soorten vouwen.

Enkele vouw

4-zijdig gevouwen

Bij een enkele vouw (4-zijdig) wordt de folder 1 keer in het midden gevouwen. Dit is de meest voorkomende vouw.

Wikkelvouw

wikkelvouw

Een andere veelgebruikte vouw is de wikkelvouw. De twee buitenste flappen worden hierbij naar binnen gevouwen.

Zigzagvouw

zigzagvouw

Een zigzagvouw houdt in dat de flappen in tegengestelde richting worden gevouwen.

Plano en gevouwen

Tot 250 grams wordt gevouwen drukwerk gevouwen geleverd. Kiest u voor een zwaarder papiersoort? Dan leveren wij deze met plano met een rillijn. Alles dat offset wordt gedrukt heeft een rillijn zodat ze makkelijker vouwen.

Extra luxe afwerking

Na het drukken kunnen we uw gevouwen menukaarten verder afwerken. Van een luxe glans laminaat afwerking, tot dubbelzijdig mat gefolieerd voor een extra beschermende laag. Tijdens het kiezen van een product, kunt u vele verschillende afwerkmogelijkheden kiezen. Hieronder vindt u de verschillende afwerkmogelijkheden op een rijtje:

  • Glans laminaat aanbrengen, hierdoor gaan uw drukwerk enorm glanzen. Voor zeer opvallende folders.
  • Dubbelzijdig mat folieren, dit geeft de gevouwen menukaarten een extra beschermende laag.
  • Bundelen, per 100, 250 500 of 1.000 folders. Ideaal voor restaurants met meerdere filialen.

Meer verschillende soorten menukaarten

Op zoek naar andere soorten menukaarten? Zie dan ook onze: