0 producten € 0,00

Staande balie displays bedrukken

Meer informatie

Voordelen van onze staande balie displays:

  • Vele afwerkingen mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
staande balie displays drukken

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een ontwerp:
Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope staande balie displays bedrukken

staande balie displays drukken

De staande balie display van Reclameland kunnen we bedrukken op foam of massief karton, in A3 of A4 formaat. Verder kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen. De plaat blijft staan door middel van een standaard (bijgeleverd).

Op zoek naar een balie display met rollup systeem of gevouwen balie display? Kijk dan bij onze rollup balie displays en gevouwen baliedisplays.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Materiaal van onze staande balie displays

Foam en massief karton worden altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat. Zie hieronder een handig overzicht van beide plaatmaterialen.

Geschikt voor buiten Geschikt voor binnen Dikte Gewicht

Foam

foam 5 mm bedrukken
5 mm 1860 g/m2

Massief karton

massief karton 2,5 mm bedrukken
2 mm 1260 g/m2

Foamboard informatie

Dit plaatmateriaal is uitermate goed geschikt voor binnengebruik. Het is 5 of 10 mm dik, zowel enkel- als dubbelzijdig te printen en heeft een zachte kern met aan beide zijden een witte papieren backing waarop geprint wordt. Belangrijk om te weten is dat witte gedeelten in uw afbeelding niet bedrukt worden op het materiaal.

Massief karton informatie

Massief karton is geschikt voor binnengebruik. Het is 2 mm mm dik en zowel enkel- als dubbelzijdig te printen. Massief karton bestaat uit een hard plaatkartonnen kern met aan beide zijden een witte papieren backing waarop geprint wordt. Het karton dat we gebruiken is wit, maar niet 100% egaal. In de print is de werking van karton te zien. Een volvlak inkt kan dus wolkerig overkomen. Belangrijk om te weten is dat witte gedeelten in uw afbeelding niet bedrukt worden op het materiaal.

Uw bedrukte staande balie display verder afwerken

Na het bedrukken van de balie display kunnen we uw afbeelding voorzien van basic of premium laminaat. Laminaat geeft extra bescherming tegen krassen en beschadigingen. De kenmerken van de laminaat soorten zijn als volgt:

  • Basic laminaat: Ons basic laminaat is van monomeer kwaliteit. Elk laminaat heeft na verloop van tijd de neiging te krimpen. Bij monomeer laminaat is de krimp groter en sneller dan bij ons premium polymeer laminaat.
  • Premium laminaat: Ons premium laminaat is van polymeer kwaliteit. Elk laminaat heeft na verloop van tijd de neiging om te krimpen. Bij polymeer laminaat treedt er beduidend minder en langzamer krimp op dan bij ons basic monomeer laminaat.

Zowel basic als premium laminaat is beschikbaar in glans en mat. Glans lamimaat heeft een hoogglans uitstraling en mat lamimaat heeft een matte, satijnachtige uitstraling.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: