0 producten € 0,00

Goedkoop horeca drukwerk bestellen

De horeca is sinds de gedwongen sluiting flink veranderd. Met het juiste horeca drukwerk bent u weer helemaal up-to-date en klaar om klanten te verwelkomen. Van bierviltjes en menukaarten met eigen logo, tot handige draagtrays en papieren tassen met eigen opdruk. Bij Reclameland kunt u voordelig al uw horecabenodigdheden laten bedrukken. Een hotel, café, frituur of vijfsterren restaurant? Bij ons zit u altijd goed voor professioneel drukwerk!


Horeca drukwerk voor een persoonlijke ervaring

Runt u een hotel, restaurant of café, dan kunt u niet zonder professioneel horeca drukwerk. Drukwerk ter promotie van uw etablissement, of materiaal om de gasten een persoonlijke ervaring te bieden. Uiteraard middels voor de hand liggende producten als menukaarten en tafelkaarten, maar waarom niet de tafel verder aankleden met stijlvolle placemats? En wat te denken van flessenhangers waarmee u die saaie karaf water een persoonlijk tintje kunt geven?

Maar de aankleding gaat verder dan het tafeltje in de hoek. Neem een afhaalrestaurant, festival en broodjeszaak. Op het oog verschillende gelegenheden, maar ze hebben wel degelijk iets met elkaar gemeen. Bijvoorbeeld dat er in alle gevallen iets wordt weggegeven of wordt geserveerd. Waarom uw klanten en gasten producten in een neutrale verpakking aanreiken als u dat heel eenvoudig en goedkoop kunt versieren? Uw logo of een pakkende slogan, alles kan! Denk aan draagtrays, papieren zakken of bedrukte koffiebekers.

Bedrukte horecabenodigdheden

Festivals, het woord is al even gevallen. Want ook op festivals is veel horeca aanwezig. Val in de kraam of tijdens een rondje over het festivalterrein op met unieke bedrukte kleding. Een leuke slogan of gewoon het logo van uw foodtruck, alles kan met ons horeca drukwerk. Organiseert u zelf festivals of concerten, denk dan ook aan entreekaarten, waardebonnen of polsbandjes met het logo van het event. Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook al ons festival drukwerk.

Horeca drukwerk is ook bij uitstek geschikt om producten en diensten als cadeau te verpakken. Een diner, heerlijke fles wijn of een andere leuke gelegenheid. Met onze cadeaukaarten kunt u ieder presentje een leuke eerste indruk geven. Druk uw logo of ontwerp op de luxe enveloppen en het cadeau is al geslaagd. Liever een wijnkist bedrukken of een fles etiket versieren met uw eigen bedrijfsnaam, het kan allemaal bij Reclameland!