0 producten € 0,00

Flyers drukken

Snel, eenvoudig en goedkoop zowel grote als kleine oplages flyers drukken? Bij Reclameland heeft u de keuze uit verschillende papiersoorten. Van 80 grams tot 350 grams en van basic tot luxe papiersoorten: wij hebben het allemaal. De flyers printen wij op alle populaire formaten en kunnen ook in uw eigen maat worden gedrukt.

Laat de flyers drukken in spoed en u heeft uw bestelling zelfs de volgende werkdag al in huis! Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw drukwerk.

Start met bestellen »

 • Alle populaire formaten, inclusief eigen maat
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending

Op zoek naar gevouwen exemplaren? Kijk dan bij folders drukken.

flyers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Snel én goedkoop flyers drukken

flyers drukken

Bij Reclameland laat u flyers drukken in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar vierkante exemplaren? Of gaat uw voorkeur uit naar een ronde vorm? Wij maken het allemaal! Gebruik om uit te delen op beurzen, verstuur middels een direct mailing, steek bij een product als extra informatie of promoot die ene leuke actie. Met een bedrukte flyer kunt alle kanten op!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Offset en digitaal flyers laten drukken

Flyers maken en laten drukken kan al vanaf 25 stuks. Deze kleine oplages worden digitaal haarscherp geprint op één van onze digitale HP Indigo persen. Bent u juist op zoek naar grotere oplages? Flyers bestellen kan tot en met maar liefst 1.000.000 stuks! Deze grote oplages worden gedrukt op de nieuwste Komori drukpersen. Welke oplage u ook kiest, één ding is zeker: u heeft uw drukwerk razendsnel in huis.

Flyers op populaire A-formaten

De ene flyer is de andere niet: daarom kunt u bij ons flyers laten drukken in verschillende formaten. Zo bieden we de standaard A4 flyers aan, maar ook een breed bereik aan alternatieven gaande van A8 tot en met A3. Daarnaast hebt u ook de keuze uit gestanste formaten zoals rond en ovaal. Deze unieke vormen en formaten kunnen we aanbieden dankzij onze Komori cylinderpers.

Bent u op zoek naar een formaat dat afwijkt van de norm? Dan bent u bij Reclameland aan het juiste adres. Flyers bestellen kan op de website, zonder voorafgaan een offerte te moeten aanvragen, gemakkelijk en snel uw gewenste formaat. Wij doen de rest!

Zelf flyers maken

U wilt flyers drukken, maar hebt nog geen ontwerp? Breek uw hoofd er niet over en maak gemakkelijk en snel in de gratis online ontwerptool uw eigen flyer. De gratis ontwerptool biedt de mogelijkheid om afbeeldingen up te loaden, teksten toe te voegen en de flyer volledig aan uw wensen aan te passen. Een flyer ontwerpen en maken was nog nooit zo eenvoudig

Verschillende papiersoorten voor flyers

Bij Reclameland kiest u voor de papiersoort die u wil. Gaande van flyers printen op 80 tot 350 grams, van het populaire 135 grams glans mc tot gedrukt op recyclingpapier en van gestreken tot ongestreken papier: wij hebben het allemaal voor u in petto. Vanzelfsprekend kiest u op welke papiersoort wij uw flyers drukken.

Een belangrijk onderscheid binnen de sector is het verschil tussen 'gestreken' en 'ongestreken' papier:

 • Gestreken papier heeft een glad aanvoelen. Om het effect te maximaliseren is het papier waarop wij drukken maar liefst 3 keer gestreken. Dit type papier kan zowel een matte als een glanzende uitstraling hebben. Niet toevallig is dit type razend populair bij commerciële partijen. Het gestreken papier van Reclameland kunt u in één oogopslag ontdekken door de letters 'mc' (machine coated) op de achterzijde van het papier.
 • Ongestreken papier heeft een ruw aanvoelen. Dit komt doordat u letterlijk de vezels van het papier kunt voelen. Typisch gezien is dit het papier waarop we briefpapier drukken gezien de goede beschrijfbaarheid van het ongestreken papier. Bovendien valt het ook op te merken dat dit type papier een milieuvriendelijke en natuurlijk uitstraling meegeeft.

In de onderstaande tabel vindt u een handig overzicht met de verschillende papiersoorten:

Gewicht Gestreken Ongestreken Glans Mat Recycling FSC
80 grams
100 grams
135 grams
170 grams
250 grams
300 grams
350 grams

Handig om te weten:

 • Het gros van de klanten kiest voor gestreken papier.
 • Offset gedrukt recyclingpapier is ongestreken en voelt dus ruw aan.

Flyers drukken met luxe afwerkingen

Met één van de luxe afwerkingen waarmee u uw flyers kunt laten drukken, tilt u uw flyers direct naar een hoger niveau! Laat bepaalde onderdelen van uw ontwerp uitlichten met bijvoorbeeld spot UV of geef een element extra glans met één van de foliedrukken. Welke van deze luxe afwerkingen u ook kiest, het wordt altijd gecombineerd met een dubbelzijdig mat laminaat. Dit zorgt voor het maximale effect en geeft uw flyer tegelijkertijd ook extra stevigheid en bescherming.

Flyers met ronde hoeken en andere afwerkingen

Voor een op en top professionele indruk kunnen wij uw flyers ook nog verder afwerken. Zo is het mogelijk uw drukwerk sterk te laten glanzen dankzij glans laminaat. Tijdens het beslissingsproces hebt u de mogelijkheid om tussen verschillende afwerkmogelijkheden te kiezen. Deze zijn onder andere:

 • Glans laminaat voor opvallende en glanzende flyers.
 • 2 of 4 boorgaten met een radius van 5 mm aanbrengen, handig voor in ringmappen.
 • Afscheurstrook aanbrengen, bijvoorbeeld om te gebruiken als entreekaarten.
 • Voorzien van ronde hoeken met een radius van 7 mm, voor een exclusieve uitstraling.
 • Flyers bundelen per 100, 250, 500 of 1.000 stuks. Ideaal voor een groot volume en verspreiding.

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: