0 producten € 0,00

Rollup banner bedrukken en kopen

De winkelvloer of beursstand een eigen look & feel geven? Laat dan uw eigen rollup banner maken bij Reclameland. Kies het gewenste formaat en u ontvangt een kant-en-klaar systeem dat direct in gebruik kan worden genomen, inclusief handige luxe draagtas om de rolbanner te beschermen en vervoeren.

Kies eenvoudig voor uw eigen design of ontwerp. Een rollup banner met logo of foto, het kan allemaal bij Reclameland!

Start met bestellen

  • Zowel grote als kleine oplages
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Rollup banner kopen? Lees onze handige design tips voor rollup banners.

rollup banner maken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een rollup bannercase:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Rollup banners maken

rollup banner kopen

Roll up banner, rollupbanner, display, roll out banner of rolbanner; het zijn allemaal benamingen voor onze hoge kwaliteit roll-up banners! U kunt ons dus gerust de specialist op dit gebied noemen. De rollup banners drukken wij onze eigen drukkerij. Van de op maat gemaakte spandoeken maken wij - samen met de case - de mooiste rollup banners! Deze staan niet alleen bekend om de uitstekende kwaliteit en de lage prijzen, maar kunnen ook de volgende werkdag al worden geleverd.

Door rollup banners van verschillende bestellingen gecombineerd en efficiënt te produceren, kunnen we de prijs laag houden en de hoogste kwaliteit garanderen.

Met rollup banners heeft u een groot oppervlak ter beschikking voor uw eigen ontwerp. Druk er uw bedrijfsnaam, logo of een foto op af en val op. Of u nu een kleiner formaat nodig hebt of ervoor kiest om helemaal uit te pakken en voor een groter formaat roll-up banner te gaan: bij Reclameland zit u goed.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.


rollup banners drukken

Basic rollup banner bedrukken


Bekijk instructievideo

De bedrukte basic rollup banners in de breedte 60, 80, 85, 100 en 120 x 205 cm zijn van dezelfde serie. Alle systemen hebben een dubbele voet en een enkele aluminium stok voor het doek aan de achterkant. De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Gewicht cassette Aantal voeten Bannertas Spotjes (optie)
60 x 205 cm 2,50 kg 2
85 x 205 cm 2,82 kg 2
100 x 205 cm 2,98 kg 2
120 x 205 cm 3,82 kg 2

rollup banners drukken

Premium rollup banner bedrukken


Bekijk instructievideo

De premium rollup banner is van een betere kwaliteit aluminium gemaakt en de afwerking is luxer dan het basic model. Deze banners hebben we met enkele en dubbele voet en stokken ter ondersteuning van het doek. Zie onderstaand tabel voor het complete overzicht. Op de stok is eventueel een lampje te bevestigen (50 watt spotje, los bij te bestellen).

Gewicht cassette Aantal voeten Bannertas Spotjes (optie)
100 x 205 cm 2,60 kg 1
120 x 205 cm 3,40 kg 2

luxe rollup banners

Luxe rollup banner kopen


Bekijk instructievideo

Onze luxe rollup banner is stijlvol en gemaakt van hoge kwaliteit aluminium. Deze variant heeft geen voet(en), maar blijft staan dankzij de stevige cassette. Het doek is eenvoudig te verwisselen door een handig klemsysteem. Op de stok is eventueel een lampje te bevestigen (50 watt spotje, los bij te bestellen).

Gewicht cassette Bannertas Spotjes (optie)
85 x 205 cm 5,70 kg
100 x 205 cm 7,00 kg
120 x 205 cm 8,30 kg
150 x 205 cm 10,40 kg

rollup banners drukken

Premium rollup banner XXL bedrukken


Bekijk instructievideo

Laat een premium rollup banner XXL bedrukken met uw eigen ontwerp en u valt gegarandeerd op! De premium rollup banner XXL is van een zwaardere kwaliteit aluminium gemaakt en de afwerking is luxer dan de basic rollup banner. De premium rollup banner XXL heeft een dubbele voet en een dubbele aluminium stok aan de achterkant om het doek omhoog te houden. De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Gewicht cassette Aantal voeten Bannertas Spotjes (optie)
200 x 205 cm 12,00 kg 2
200 x 255 cm 12,00 kg 2
200 x 305 cm 12,00 kg 2

rollup banners drukken

Dubbelzijdige rollup banner bedrukken


Bekijk instructievideo

De dubbelzijdige rollup banner in de maat 85 x 205 bestaat uit een stuk en heeft geen uitstekende voet. Deze banner heeft een enkele aluminium stok aan de achterkant voor het ondersteunen van het doek. Op de stok zijn eventueel lampjes te bevestigen (50 watt spotjes, los bij te bestellen) De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Gewicht cassette Bannertas Spotjes (optie)
85 x 205 cm 3,60 kg

Rolbanner doek vervangen

Doek vervangen van uw rolbanner? Bekijk dan deze handige video's!

Enkelzijdige rollup banner
Dubbelzijdige rollup banner

Service van Reclameland

Wilt u goedkoop een roll up banners maken? Of wilt u meerdere luxe roll up banners drukken? Bij Reclameland bent u aan het juiste adres voor iedere rollupbanner! Rolbanners bestellen is daarnaast zeer eenvoudig. Binnen de kortste tijd heeft u de beste kwaliteit banners in huis. Heeft u vragen over een banner ontwerpen of wilt u een groot aantal rollup banners bestellen? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag aan meer informatie. Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen voor het drukken van een compleet pakket drukwerk.

Naast onze roll up banners bedrukken kunt u ook pop up displays bedrukken om nog meer aandacht te genereren! Roll up banners maken? Reclameland!

rolbanner

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: