0 producten € 0,00

Stickers drukken en printen

Meer informatie

Voordelen van onze stickers:

  • Eigen aantal en formaat
  • Spoed levering mogelijk
  • Gratis verzending
stickers drukken

Goedkope stickers drukken

stickers

Stickers drukken wij met uw logo, slogan of naam op veel verschillende soorten. Kies voor een standaardmaat of bepaal uw eigen formaat.

Stickers zijn bijzonder veelzijdig in het krachtig overbrengen van uw boodschap. Gebruik ze bijvoorbeeld om uw ambachtelijke zelfgemaakte jam, chocolade of brood te voorzien van een ingrediëntenlijst en informatie over uw bedrijf.

Of denk aan adresetiketten waarmee u elke envelop gemakkelijk van een adres kunt voorzien. En als u voor de klas staat dan kunt u uw leerlingen op originele wijze belonen voor hun harde werk of goede cijfers met een zelfgemaakte sticker.

Van papier tot magneten tot vinyl: onze kwaliteitsstickers zijn op allerlei oppervlakken te plakken door middel van de hoogwaardige kleeflaag. Ze kunnen tegen een stootje, gebruik de stickers dus gerust als bijvoorbeeld bewijzering op de winkelvloer. Er zijn zelfs varianten voor buitengebruik verkrijgbaar die bestand zijn tegen water en zonlicht.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis.Indoor

De indoorvariant wordt gedrukt op een stevig soort wit etikettenpapier (mat). Zoals de naam al aangeeft, zijn ze geschikt voor binnengebruik. De achterkant/backing heeft een breeklijn.

Meer informatie

Outdoor

Grootformaat outdoor stickers hebben een dikte van 150 um en zijn door het gebruik van water- en UV-bestendige inkten uitstekend geschikt voor buitengebruik. Belangrijk om te weten, is dat deze variant geen breeklijn heeft op de achterzijde.

Meer informatie

one way vision stickers bedrukken

One way vision stickers

One way vision stickers zijn ideaal voor bedrijfspanden en winkelruimtes. Deze variant wordt aan de witte zijde bedrukt en aan de buitenzijde van het raam geplakt. Vanaf de buitenzijde is de bedrukking goed zichtbaar, maar vanaf de binnenkant kunt u er doorheen naar buiten kijken.

Meer informatie

raamstickers bedrukken

Quickmount stickers

Quickmount stickers zijn speciaal gemaakt voor bevestiging op glas. Het monteren is eenvoudig dankzij onzichtbare en zeer kleine gaatjes in het materiaal. Hierdoor behoren luchtbellen tot het verleden. Plakken hoeft dan ook niet met water en zeep te gebeuren.

Let op: deze stickers zijn niet geschikt voor buitengebruik.

Meer informatie

Magneetstickers

Magneetstickers kunnen voor veel tijdelijke promotiedoeleinden worden gebruikt. Wat dacht u van tijdelijke reclame op uw auto of als waarschuwing op een machine? Ze kunnen gemakkelijk worden toegepast op iedere metalen ondergrond.

Meer informatie

Straatstickers

Straatstickers van Asphalt Art zijn gemaakt van een zelfklevende dikke aluminium folie die zich volledig vormt naar de ondergrond waarop hij wordt aangebracht. Hierdoor heeft het een zeer goede hechting en is het toch relatief eenvoudig te verwijderen. Straatstickers zijn anti-slip, en daardoor ook geschikt voor oppervlakken die nat kunnen worden.

Meer informatie

Vloerstickers

De vloerstickers van Reclameland zijn voor vele doeleinden geschikt. Zo kunt u ze gebruiken voor tijdelijke acties, bewegwijzering of voor bijvoorbeeld magazijnsignalering. Deze stickers zijn geschikt voor binnengebruik.

Meer informatie

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: