0 producten € 0,00

Staand X balie displays bedrukken

  • Bedrukt op stevig re-board
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
staand X balie displays bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope staande X balie displays bedrukken

staande x balie displays drukken

Wij bedrukken de staande X balie displays op 10 mm dik re-board. Deze balie display is beschikbaar in 4 formaten en bedrukken we altijd dubbelzijdig.

Op zoek naar een balie display met rollup systeem of gevouwen balie display? Kijk dan bij onze rollup balie displays en gevouwen balie displays.

Deze balie display bestaat uit 2 losse onderdelen die precies in elkaar geschoven kunnen worden. Doordat de 2 onderdelen kruislings over elkaar heen geschoven worden, blijft deze display stevig staan en is er dus geen standaard of houder nodig!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Materiaal

De X balie display drukken wij op re-board van 10 mm dikte. Re-board, bij u misschien bekend als honingraatkarton, is een zeer licht maar ook zeer stevig materiaal dat zeker niet misstaat op uw balie. De witte onderdelen in uw ontwerp worden niet gedrukt, maar hebben de witte kleur van het materiaal. Met onze UV flatbed printer printen we direct op de re-boardplaat. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat. Hieronder een overzicht van de specificaties van re-board.

Dikte Geschikt voor buiten Gewicht

Re-board

re-board 10 mm bedrukken
10 mm 1600 g/m2
beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: