0 producten € 0,00
annuleren

Annuleren van uw bestelling

U kunt zonder opgaaf van reden uw bestelling bij Reclameland annuleren. Annuleren is niet mogelijk als uw bestelling al 'in druk' of 'verzonden' is. U kunt de status van uw bestelling zien in uw account. Herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk-producten.

Wachten wij nog op uw ontwerp of betaling, dan kunt u annuleren. Als annuleren mogelijk is, kost het u niets. Ontvangen we binnen 1 maand geen betaling en correcte bestanden, dan annuleren wij uw bestelling automatisch.

Herroepingsrecht

Producten die niet onder maatwerk vallen kunt u tot veertien dagen na ontvangst retourneren. U kunt uw product(en) retourneren via het wettelijk vastgestelde modelformulier. Dit formulier mailt u ingevuld naar info@reclameland.be. Zodra wij dit formulier van u hebben ontvangen, onvangt u van ons een bevestiging. Door het invullen van het modelformulier hebt u nog eens veertien dagen de tijd om uw product(en) terug te sturen. U ontvangt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen veertien dagen na ontbinding, het volledige bedrag terug. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Verstuur het product in originele verpakking naar:

Reclameland B.V.
Madepolderweg 7A
9608 PX Westerbroek

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze contactpagina. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.