0 producten € 0,00
annuleren

Annuleren van uw bestelling

U kunt zonder opgaaf van reden uw bestelling bij Reclameland annuleren. Annuleren is niet mogelijk als uw bestelling al 'in druk' of 'verzonden' is. U kunt de status van uw bestelling zien in uw account. Herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk-producten.

Wachten wij nog op uw ontwerp of betaling, dan kunt u annuleren. Als annuleren mogelijk is, kost het u niets. Ontvangen we binnen 1 maand geen betaling en correcte bestanden, dan annuleren wij uw bestelling automatisch.

Herroepingsrecht

Voor de producten die niet onder maatwerk vallen geldt dat u tot veertien dagen na ontvangst aan ons kunt laten weten dat u van de aankoop af wenst te zien. U kunt uw product(en) retourneren via het wettelijk vastgestelde modelformulier. Dit formulier mailt u ingevuld naar info@reclameland.be. Zodra wij dit formulier van u hebben ontvangen, onvangt u van ons een bevestiging. Na aanmelding van uw retour, bijvoorbeeld door het invullen van het modelformulier, heeft u nog eens veertien dagen de tijd om uw product(en) terug te sturen. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt. U ontvangt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen veertien dagen na ontbinding, het volledige bedrag terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Verstuur het product (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele verpakking naar:

Reclameland
o.v.v. factuurnummer
Park 7
8000 Brugge

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon (09 397 09 99) of ons contactformulier. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.