0 producten € 0,00
bestelproces

Drukken bij de beste online drukkerij van de Benelux

Met een team van meer dan 100 man zijn wij van Reclameland dag en nacht bezig om u van kwalitatief drukwerk te voorzien. Dit doen we met de beste offset, digitale en grootformaat machines.

Offset

Wij produceren ons offset drukwerk op Komori en Heidelberg persen die zowel full colour als PMS drukken. De persen hebben slechts tien vellen nodig om het drukwerk te starten waardoor een enorme milieuwinst wordt gerealiseerd. We houden zelf de regie op uw drukwerk, omdat we alles onder één dak produceren.

Digitaal

Digitaal drukwerk drukken wij op onze HP Indigo persen. Dit is de enige digitale drukpers die net als bij offset drukwerk werkt met vloeibare inkt. Door de vloeibare inkt is er nauwelijks kwaliteitsverschil en geeft het voor kleine oplages de allerbeste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Grootformaat

Onze grootformaat printers staan 24/7 o.a. posters, banners, vlaggen, canvas en stickers te printen. Deze printers van Canon en Durst kunnen tot 2,5 meter printen, zo van de rol af. Dankzij de nieuwste printtechnieken is zogenaamde banding (strepen) verleden tijd en is de afdruk van hoogstaande kwaliteit.