0 producten € 0,00

Baliedisplay

Met een eigen baliedisplay geeft u uw balie, bureau of tafel snel én eenvoudig een eigen look & feel. De voordeligste van Nederland en altijd gratis verzending!

U levert uw ontwerp aan, wij drukken het en kunnen het de volgende dag al leveren!

Meer informatie

  • Keuze uit vele soorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Meer producten voor kantoor bedrukken? Bekijk onze kantoorartikelen met logo.

baliedisplays drukken

balie displays drukken

De baliedisplays van Reclameland zijn te verkrijgen als rollup systeem en met een staander. Beide varianten zijn in A3 en A4 formaat te bestellen en de print is altijd enkelzijdig, full colour. Op zoek naar een groter rollup systeem? Kijk dan bij onze rollup banners.

Onze kwalitatieve baliedisplay staan goed op elke balie en zijn uitstekend geschikt voor op beurzen als onderdeel van de beursstand. Bedruk ze met uw eigen ontwerp en maak een échte blikvanger. Uw boodschap zal goed naar voren komen en een blijvende indruk achterlaten.

Gebruik ze ook om bijvoorbeeld de aandacht te vestigen op een aanbieding. Goed geschikt om de klant op het laatst nog op de hoogte te brengen van een goede deal. Daarnaast kunt u er ook mededelingen op bedrukken. Handig!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Rollup en staande baliedisplays drukken

De rollup baliedisplay van Reclameland is te verkrijgen in A4 en A3 formaat. De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium, de print blijft staan door middel van een metalen pen aan de achterkant (bijgeleverd). De rollup baliedisplay is gemaakt van 180 grams mat coated.

Onze staande balie displays kunnen we bedrukken op foam of massief karton, in A3 of A4 formaat. Verder kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen. De plaat blijft staan door middel van een standaard (bijgeleverd). Foam en massief karton worden altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: