0 producten € 0,00

Balie displays bedrukken

Meer informatie

Voordelen van onze balie displays:

  • Keuze uit vele soorten
  • Spoed levering mogelijk
  • Gratis verzending
baliedisplays drukken

Goedkope balie displays bedrukken

balie displays drukken

De balie displays van Reclameland zijn te verkrijgen als rollup systeem en met een staander. Beide varianten zijn in A3 en A4 formaat te bestellen en de print is altijd enkelzijdig, full colour. Op zoek naar een groter rollup systeem? Kijk dan bij onze rollup banners.

Wij noemen het balie displays, misschien noemt u het wel:

  • toonbankbanner
  • tafelbanner

Gratis verzending voor al onze balie displays.

Rollup en staande balie displays drukken

De rollup balie displays van Reclameland zijn te verkrijgen in A4 en A3 formaat. De casette is gemaakt van geanodiseerd aluminium, de print blijft staan door middel van een metalen pen aan de achterkant (bijgeleverd). De rollup balie displays zijn gemaakt van 180 grams mat coated.

Onze staande balie displays kunnen we bedrukken op foam of massief karton, in A3 of A4 formaat. Verder kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen. De plaat blijft staan door middel van een standaard (bijgeleverd). Foam en massief karton worden altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: