0 producten € 0,00

Beurspanelen bedrukken

  • Enkel- of dubbelzijdig
  • Standaard
  • Gratis verzending
beurspanelen bedrukken

Kies een paneelhouder:

Kies een ontwerp:
Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope beurspanelen bedrukken

beurspanelen bedrukken

Heeft u binnenkort een beurs of evenement op de planning staan? Laat uw beurspanelen bedrukken door Reclameland en kom professioneel voor de dag. Ook in uw etalage of in uw winkel zijn deze panelen stijlvolle blikvangers. Op zoek naar opklapbare beurspanelen? Kijk dan bij onze rollup banners.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Rechtstreeks op re-board geprint

Om de beste kwaliteit te leveren, worden de re-board panelen altijd op een UV flatbed printer geprint. Het direct op de plaat printen geeft het beste resultaat.

Tip: zet meerdere panelen met een doorlopende afbeelding strak naast elkaar voor een opvallende en luxe uitstraling op uw beurs of evenement.

Beurspanelen materiaal

De beurspanelen worden rechtstreeks op re-board bedrukt op hoge kwaliteit. Deze panelen zijn 10 mm dik en licht van gewicht, maar wel erg stevig.

Paneelhouders materiaal

We leveren per beurspaneel standaard 2 stijlvolle aluminium voeten van het merk Expolinc. De voeten hebben een breedte van 8 cm. Uw beurspaneel schuift aan de onderkant 5 cm in de voeten, hier dient u rekening mee te houden in het ontwerp. De afbeelding staat uiteindelijk 6 cm van de grond.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: