0 producten € 0,00

Bierviltjes bedrukken met eigen logo of foto

Reclameland is dé specialist op het gebied van goedkoop bierviltjes bedrukken. Met enkel- of dubbelzijdige bedrukking en in iedere gewenste vorm. Zorg voor extra sfeer op uw feest of evenement en laat bierkaartjes bedrukken met een eigen ontwerp!

Eigen bierviltjes maken met logo of foto is zeer eenvoudig. Upload nu uw design in onze ontwerptool en wij gaan nog dezelfde dag aan de slag met uw bedrukte bierkaartjes!

Start met bestellen »

  • Al vanaf 25 stuks
  • Full colour bedrukt
  • Gratis verzending

Benieuwd hoe wij bierviltjes maken? Bekijk onze video!

Bekijk ook ons ander horecadrukwerk.

bierviltjes bedrukken

Kies een soort vorm:

Kies een vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop bierviltjes bedrukken

eigen bierviltjes maken

Laat bierviltjes bedrukken als sterke reclamedragers. Gebruik ze tijdens beurzen of in restaurants, cafés en kroegen en uw boodschap wordt vaak gezien. Naast deze zakelijke toepassing zijn deze viltjes ook ontzettend leuk om te gebruiken op verjaardagen en bruiloften. Bierviltjes bedrukken kan bij Reclameland al in een kleine oplage vanaf 25 stuks! Zie ook onze onderzetters voor een stevig alternatief voor bierviltjes.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Zelf aan de slag met bedrukken van bierviltjes

Bierviltjes bedrukken wij al jaren. Eerst worden de viltjes enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt op onze Arizona flatbed printer en vervolgens worden ze in de juiste vorm gesneden door onze Zund snijmachine. Vierkante of ronde viltjes, maar net zo goed een contour naar wens. Hierdoor zijn onze bierviltjes in een lage oplage te bestellen en kan u ze razendsnel in huis hebben. Professioneel met het logo van uw organisatie, of privé met een mooie foto ter gelegenheid van een jubileum, alles kan bij Reclameland.

Upload eenvoudig uw ontwerp of ga direct aan de slag met tekst, foto’s of uw eigen logo in onze online ontwerptool. Het laten maken van uw eigen viltje was nog nooit zo makkelijk! Let bij het aanleveren van uw ontwerp altijd op de aanleverspecificaties, om het bierkaartje zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. Ook raden wij aan om geen kaders te plaatsen en maximaal 100% zwart aan te leveren in het ontwerp, anders kan de inkt uitlopen.

Viltjes van stevig karton

Onze bierviltjes worden gemaakt van stevig 1,5 mm dik karton, speciaal voor stevige viltjes. Dit speciale materiaal is zeer stevig, bestand tegen vocht en zorgt ervoor dat de ondergrond droog blijft. Zet uw glas er dus gerust op en voorkom kringen op tafels of bureaus. Doordat wij alle bierkaartjes zelf maken met onze eigen drukpersen, kunnen we zowel grote als kleine oplages voor u produceren. Van 25 tot en met 2500 stuks in één keer, dit is voor onze drukkerij geen probleem.

Bierkaartjes ontwerpen in vele soorten en maten

Hieronder staat een overzicht van onze standaard vormen waarin wij bierviltjes ontwerpen met de bijbehorende manieren van drukken, formaten en werktekeningen.

Formaat Digitaal Offset Werktekening
Rond bedrukte bierviltjes bestellen 10,7 cm doorsnede Werktekening
Vierkant met afgeronde hoeken Vierkante bierviltjes 9,3 x 9,3 cm Werktekening
Rechthoek met afgeronde hoeken bierviltjes met eigen logo 11,8 cm x 9,0 cm Werktekening
Hart bierviltjes bedrukken 13,0 cm x 13,0 cm Werktekening
Schild Schild bierviltjes 10,5 cm x 11,8 cm Werktekening
Dubbel Dubbele bierviltjes 18,0 cm x 10,2 cm Werktekening
Ovaal Ovaal bierviltjes 13,0 cm x 9,3 cm Werktekening
Zeshoek Zeshoek bierviltjes 11,6 cm x 10,1 cm Werktekening
Dubbel ongelijk Dubbel ongelijk bierviltjes 15,4 cm x 8,7 cm Werktekening
Driehoek Driehoek bierviltjes 9,5 cm x 10,6 cm Werktekening
Saloondeur Saloondeur bierviltjes 9,0 cm x 9,0 cm Werktekening
Etiket Etiket bierviltjes 9,2 cm x 9,8 cm Werktekening
Langwerpig rond Langwerpig rond bierviltjes 8,5 cm x 10,5 cm Werktekening
Visitekaart Visitekaart bierviltjes 8,5 cm x 5,5 cm Werktekening
Wapenschild Wapenschild bierviltjes 9,2 cm x 12,2 cm Werktekening

Laat uw bierviltjes bedrukken door Reclameland

Of u nu viltjes nodig heeft voor uw horecagelegenheid, een evenement of een jubileum. Voor alle doeleinden kunt u deze kaartjes laten bedrukken! Ook als u deze op het laatste moment nodig heeft. Wij maken al onze kaartjes zelf, waardoor wij snelle levertijden kunnen aanbieden en zelfs met spoed een bestelling kunnen leveren. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op en laat Reclameland uw bierviltjes bedrukken.

horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

Naast bierviltjes bedrukken bieden we nog veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: