0 producten € 0,00

Boekenleggers drukken en printen

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
boekenleggers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Boekenlegger maken met eigen ontwerp

boekenleggers maken

Bij het lezen van een boek hoort een mooie boekenlegger. Niet alleen praktisch, maar met een eigen ontwerp maakt u er ook gemakkelijk iets moois en persoonlijks van! Een perfecte manier om uw naamsbekendheid te vergroten, uzelf beter zichtbaar te maken of een product of dienst te promoten. Bij Reclameland altijd gedrukt op een stevig papiersoort van minimaal 250 grams of stevig kunststof. Optioneel af te werken met een laminaat voor nog meer bescherming en stevigheid om het drukwerk nog langer mooi te houden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De mooiste papiersoorten

Voor het printen van de boekenleggers hebben wij de mooiste en beste papiersoorten geselecteerd. Stuk voor stuk zwaardere papiersoorten, voor een stevig en duurzaam eindresultaat. Van het basic maar erg populaire 350 grams mat mc papier tot de meeste luxe papiersoorten: bij ons vindt u het allemaal. Natuurlijk allemaal voorzien van het FSC-keurmerk. Naast dit keurmerk kunt u ook een boekenlegger maken van extra duurzame papiersoorten zoals kraftkarton, PaperWise of recyclingpapier. Kortom: keuze genoeg en altijd een papiersoort die aansluit bij uw wensen en altijd passend bij het boek dat u laat drukken.

Luxe afwerkingen

Nog meer indruk maken met uw boekenleggers? Dat kan met de luxe afwerking spot UV en foliedruk. Deze afwerking zorgen ervoor dat delen in het ontwerp extra uitgelicht worden en hierdoor meer in het oog springen. Bij spot UV wordt dit gedaan door middel van een glanzende laag over het drukwerk. De foliedruk wordt - de naam zegt het al - toepepast met een folie. Deze folie is in twee kleuren te verkrijgen: goudfolie en koperfolie. Deze luxe afwerking op uw boekenlegger wordt altijd gebruikt in combinatie met een mat laminaat. Dit geeft extra bescherming en zorgt tegelijkertijd voor een optimaal contrast tussen de delen die wel en niet zijn afgewerkt met spot UV of foliedruk.

Makkelijk en goedkoop boekenleggers printen en drukken

Boekenleggers laten drukken doet u snel, eenvoudig én goedkoop bij Reclameland. Met slechts enkele muisklikken heeft u uw eigen boekenlegger al samengesteld. Wij maken ze in alle soorten en maten. Populair is het A7 lang formaat met een afmeting van 5,2 x 14,8 cm, maar u kiest net zo gemakkelijk van één van de andere standaardformaten of zelfs voor een volledig eigen maat. Altijd een exemplaar dus dat letterlijk en figuurlijk bij u past!

Laminaat

Veel van de papiersoorten kunnen voorzien worden van een laminaat. Laminaat is een transparante extra laag die over het drukwerk wordt aangebracht. Dit biedt een nog betere bescherming van het materiaal en de print zelf. Zo kun je nog langer genieten van je eigen bedrukte boekenleggers!

Het laminaat kan het beste toegepast worden bij gladde en gestreken papiersoorten.

Uw eigen boekenlegger maken

Een boekenlegger maken is bij Reclameland heel eenvoudig. U bepaalt helemaal zelf hoe uw boekenleggers eruit komen te zien. Daarvoor levert u een drukbestand bij ons aan. Zo’n drukbestand kunt u maken in een extern opmaakprogramma. Aan de hand van de werktekening en de aanleverspecificaties kunt u hierin aan de slag. Het drukklare bestand uploadt u vervolgens tijdens het bestelproces.

Heeft u niet de software die nodig is voor het maken van een boekenlegger? Dan kunt u - zelfs zonder enige grafische kennis - aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Met het uploaden van teksten, foto’s, afbeeldingen en logo’s maakt u ook hier eenvoudig de mooiste ontwerpen!

boekenlegger met foto

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: