0 producten € 0,00

CD covers drukken en printen

Meer informatie

  • Eigen aantal mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
bedrukte cd covers

Goedkope CD covers drukken

bedrukte cd covers

Wanneer u uw eigen CD wilt uitbrengen, dan hoort daar natuurlijk een professioneel gedrukte cover bij. Reclameland drukt uw CD covers full colour met keuze uit verschillende maten, afwerkingen en papiersoorten.

Of u nu als soloartiest muziek maakt, deel uitmaakt van een boyband of een groots concert met uw koor heeft opgenomen: niets is leuker dan hier een fysieke kopie van te hebben op CD. Het schijfje zelf is snel gemaakt, maar dan moet het er natuurlijk wél goed uitzien.

U heeft immers aan de kleinste details gedacht en hard uw best gedaan om een mooie opname te kunnen maken. Het ontwerp van het hoesje verdient dezelfde behandeling. Zodat het uitnodigt om uw creatie te beluisteren zodra iemand het hoesje in handen heeft, elke keer weer.

Zie ook onze bedrukte DVD covers als u van plan bent uw eigen DVD uit te brengen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

CD covers in alle soorten en maten

Of u nu op zoek bent naar een standaard CD cover of een complete CD hoes verpakking, Reclameland kan het allemaal. U kunt bij ons het volgende bestellen:

Multimediadrukwerk met uw eigen ontwerp

Belangrijk om te weten is dat wij alleen het drukwerk voor deze producten verzorgen, de kunststof hoesjes verkopen wij niet.

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: