0 producten € 0,00

Certificaat drukken

Een certificaat drukken wij zoals u wenst. Onze certificaten worden altijd haarscherp gedrukt op de mooiste papiersoorten. Gaat u voor de klassieke uitstraling van 300 grams natuurkarton wit of de chique Tintoretto Gesso? Hoe dan ook krijgen uw oorkondes de look die ze verdienen.

Wilt u uw bestelling voorzien van bijvoorbeeld een unieke naam? Wij kunnen uw certificaat drukken met unieke personalisatie!

  • Beschrijfbaar met pen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
certificaat bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Certificaten drukken met eigen ontwerp

oorkondes bestellen

Bij Reclameland bent u aan het juiste adres voor het certificaten drukken. U bepaalt het ontwerp en wij zorgen voor de rest. Certificaten, ook wel bekend als oorkondes en diploma's, bedrukken wij meestal op A4-formaat, maar u kunt ook kiezen voor een certificaat op A5 of A3-formaat. Liever een diploma op een ander formaat? Dan kiest u voor eigen maat, makkelijker kan het niet.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Certificaten printen met naam

Ga voor een extra persoonlijke tint en laat uw certificaat drukken door Reclameland met personalisatie. Zo zorgt u ervoor dat alle ontvangers een oorkonde op naam in ontvangst mogen nemen. Wel zo fijn én handig tijdens een uitreiking! Meer informatie over gepersonaliseerd drukken vindt u op ons gepersonaliseerd drukken pagina.

Certificaat maken

Bij Reclameland kunt u heel eenvoudig zelf een certificaat maken en ontwerpen. Met behulp van onze gratis online ontwerptool uploadt u met het grootste gemak afbeeldingen en teksten. Voordat wij aan de slag gaan met uw ontwerp krijgt u een digitale proefdruk, zodat u zeker weet dat het eindresultaat helemaal naar wens zal zijn. Heeft u al een ontwerp? Dan kunt deze natuurlijk uploaden bij uw bestelling.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

Naast certificaten drukken we veel meer zakelijk drukwerk. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: