0 producten € 0,00

Verzenddozen met logo laten bedrukken

Onze verzenddozen met logo zijn al voordelig en gemakkelijk te bestellen vanaf 1 stuks. De prijzen zijn, zoals u van ons gewend bent, inclusief gratis verzending.

  • 3 verschillende formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
verzenddozen met logo

Kies een formaat doos:

Kies hier het formaat van de gewenste doos.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Verzenddoos kopen met logo

deels bedrukte verzenddozen

Het verzenden van pakketten is tegenwoordig niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Van online shoppen tot het toesturen van cadeautjes en geschenken, er worden dagelijks ontzettend veel pakketten verzonden. Bent u op zoek naar een leuke manier om pakketten te verzenden en u te onderscheiden van een ander? Bij Reclameland bestelt u eenvoudig onze deels bedrukte verzenddozen! De verzenddozen met logo bieden wij aan in 3 verschillende formaten en worden gemaakt van een stevig, maar toch licht van gewicht, dubbelwandig karton met een dikte van 2 millimeter. Zo bent u er zeker van dat uw pakketten heelhuids op locatie aankomen.

Wist u dat wij meer verpakkingen aanbieden? Neem gerust een kijkje op onze pagina voor verpakkingen voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verzenddozen laten bedrukken

De verzenddozen met logo zijn gemaakt van gerecycled karton. Dit materiaal heeft de kenmerkende bruine uitstraling van karton. Op de bovenzijde van de verzenddozen voorzien wij een full colour bedrukking. Een drukbestand voor de bedrukking levert u zelf eenvoudig aan, waardoor u helemaal vrij bent om hieraan een eigen invulling te geven. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, een leuke tekst, een mooie afbeelding of een combinatie van allen.

Verzenddozen met logo in verschillende formaten

De verzenddozen met logo bieden wij aan in maar liefst 3 verschillende formaten en zijn geschikt om te gebruiken als verpakking voor A3, A4 en A5 producten. Dit houdt in dat de verzenddozen iets groter zijn dan de A3, A4 en A5 formaten, zodat deze formaten goed in de verzenddozen passen. Zie onderstaand het handige overzicht van de formaten, werktekeningen en templates.


Formaat doos Bedrukbaar gebied Aanleveren

Verzenddozen A5

verzenddozen met logo
B21,3 H15,1 x D5 cm 20 x 13 cm Werktekening
Template

Verzenddozen A4

verzenddoos kopen
B30 x H21,3 x D5 cm 20 x 19,2 cm Werktekening
Template

Verzenddozen A3

brievenbus verzenddoos
B42,2 x H29,8 x D5 cm 20 x 29 cm Werktekening
Template