0 producten € 0,00

Doordruksets drukken

  • te bestellen als los of gelijmd
  • keuze uit 5 kleuren vellen
  • Gratis verzending
doordruksets drukken

Kies een product:

Kies het aantal vellen:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het aantal bundels per blok:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal bundels per blok. Sets met doorslagvellen kunnen zowel als losse bundels als blokken van 25 of 50 stuks geleverd worden.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope doordruksets drukken

doordruksets drukken

Doordruksets drukken wij voor de laagste prijzen. Onze sets zijn enorm handig als u bijvoorbeeld een kopie van een document nodig hebt. U kiest zelf het aantal kopieën dat we gaan maken.

Doordruksets samenstellen

Het bovenste blad van onze doordruksets is altijd wit. Voor de doorslagvellen kunt u kiezen uit de kleuren wit, groen, roze, geel en blauw. De doordruksets zijn net als ons briefpapier, verkrijgbaar in meerdere formaten en kleurstellingen.

Handige doordruksets

U kunt de doordruksets uitstekend gebruiken voor bijvoorbeeld orderbonnen of klantenbonnen. Om de bestelling van uw klant te voltooien, schrijft u alle benodigde gegevens op een formulier van doordrukpapier. Hierna hebt u een kopie voor uzelf en uw klant. Wanneer u kiest voor een dubbelzijdige bedrukking zal alleen het eerste vel dubbelzijdig bedrukt worden. De bedrukking op deze achterzijde is altijd zwart-wit. De volgende vellen worden altijd enkelzijdig in zwart-wit gedrukt.

Doordruksets inzetten

Ons kwalitatieve doordrukpapier kunt u ook gebruiken voor:

  • bonnenboekjes
  • offertes
  • werkbonnen
  • afleverbonnen

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Losse doordruksets

Losse doordruksets zijn makkelijk en snel te bestellen bij ons. U kiest eenvoudig het aantal vellen per bundel, het eindformaat en de bedrukking. Vervolgens selecteert u het aantal losse sets. We hebben de losse doordruksets met PMS-bedrukking vanaf 500 stuks en met full colour bedrukking vanaf 1.000 stuks. U kunt kiezen uit A4-, A5- of A6-formaat.

Gelijmde doordruksets

We kunnen uw doordruksets lijmen tot een blok. Dit komt goed van pas als u veel doordruksets gebruikt. Op deze manier blijven ze goed bij elkaar zitten en houdt u het overzicht. Als u bijvoorbeeld kiest voor lijmen per 25 bundels per blok en u kiest als aantal 100 exemplaren, dan krijgt u 100 gelijmde blokken met elk 25 sets, oftewel 2500 sets met doorslagvel.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: